Make-up look za svaku frizuru

04/09/2017

Slijedite naš mali vodič!

Guste šiške

Dijelovi koje trebate naglasiti:

Oči, nos, brada

Ovo je „jaka“ frizura koja zatvara lice pa ne budite stidljive kada je make-up u pitanju. Naglasite oči klasičnim mačkastim eyelinerom ili smokey eyesom. Šiške mogu staviti naglasak na nos i bradu. Ako se zbog toga osjećate nesigurno, poslužite se trikovima šminkera i uz pomoć bronzera ublažite konture.

Šiške u stranu

Dijelovi koje trebate naglasiti:

Obrazi i vilična kost

Ovaj hair look zaklanja jednu stranu lica, dok je druga veoma otvorena. To vam daje idealnu priliku da se poigrate na području obraza. Na vrhove jagodica utapkajte highlighter ili tekući iluminator, a ispod jagodične kosti nanesite bronzer. Tako ćete naglasiti konture i „podići“ jagodice.

Slojeviti bob

Dijelovi koje trebate naglasiti:

Nos, brada i usne

Stil frizure poput ove stavlja vaše usne u fokus, upravo zbog pramenova koji se nalaze na razini brade i usana. Ova frizura je zapravo i najzahvalnija jer odgovara većini make-up lookova. Odaberite jarku upečatljivu boju za usne poput koraljne crvene. Vaše usnice izgledat će punije zbog hidratantnih formula ruževa, koji će ih zaštititi i od isušivanja.

Razdjeljak po sredini

Dijelovi koje trebate naglasiti:

Čelo i nos

Ovaj stil 70-ih vaše čelo stavlja u prvi plan. Trudite se da vam je ten uvijek perfektno ujednačen, a za efekt osunčane kože dodajte malo bronzera uz samu liniju kose. Oči možete naglasiti eyelinerom ili umjetnim trepavicama kako biste pažnju s čela maknule u drugi plan.

Duboki razdjeljak u stranu

Dijelovi koje trebate naglasiti:

Obrazi i jagodice

Veliki razdjeljak bacit će naglasak na vaše obraze, naročito jagodice. Zato ih naglasite blagim ružičastim rumenilom, a oči osvježite svjetlucavim sjenilom u nekoj nježnoj boji, maskarom i blago naglašenim obrvama.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj