Brzinski trikovi za super ten i nakon treninga

23/03/2012

Izdržali ste naporan trening i jedva čekate udahnuti svjež zrak. No, bojite se da će vam crvenilo na licu ostati još dugo nakon vježbanja. E pa možete se opustiti. Nakon ovih savjeta spremni ste za sve, odlazak na posao, šetnju gradom, kavu u kafiću i nitko neće primijetiti da ste upravo izašli iz teretane

čišćenje lica

Nakon treninga u svlačionici ugledate paprikastu boja svog lica. Ten vam je neujednačen, a obrazi crveni. Ne brinite, nakon što pročitate ovaj tekst više vas neće mučiti takvi problemčići.

Nakon što ste sa sebe skinuli svu robu i otuširali se svojim omiljenim mirisnim gelom za tuširanje, obucite se i pripremite za preobrazbu.

Za početak nanesite kremu na lice ili koristite toniranu kremu da biste ublažili crvenilo. Kada se krema upije, nanesite korektor na područja ispod očiju, bez obzira što nemate podočnjake. Bitno je da licu date svježinu i da zračite na prvi pogled.

Nakon što ste napravili sve ove korake, nanesite mrvicu rumenila na obraze (preporučujemo boje mlade breskve), pazite da ne pretjerate. Nakon toga trepavicama priuštite nekoliko slojeva maskare koju nanesite lijevo-desno i potom desno-lijevo laganim pokretima da se ne bi slijepile.

Stavite sjajilo na usne ili se poslužite najobičnijim vazelinom da biste ih samo nahranili i dobili neutralni sjaj.

Ne zaboravite nanijeti i nekoliko kapljica svog omiljenog parfema. U samo 10 minuta spremni ste za izlazak iz teretane. Uživajte u danu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj