4 beauty trika koja će spriječiti razmazivanje ruža

25/01/2018

Ruževi ne praštaju pogreške – zato ništa ne prepuštajte slučaju. Usvojite naše beauty savjete i zablistajte!

1. Olovka definira usne. Olovka za usne neizostavan je alat za lijepo definirane usne jer sprječava razmazivanje ruža. Treba biti samo nijansu tamnija od boje ruža jer će sve tamnije od toga djelovati neprirodno. Najbolji su izbor neutralne nijanse. Olovka zahtijeva preciznost, ali i za one manje vješte postoji rješenje - to su prozirne olovke koje ne ostavljaju vidljivi trag, ali sprječavaju razmazivanje ruža i daju usnama pravilan oblik.

2. Highlighter štiti od prelijevanja. Osim olovke za usne, highlighter će također spriječiti razmazivanje ruža. Odlična je zamjena za olovku, a nanosi se uz rub usana. Najbolji su izbor nude tonovi i boja breskve koja djeluje prirodno.

3. Dugotrajni ruževi. Dugotrajni ruževi odličan su izbor za postojan izgled i definirane usne jer ih ne treba često popravljati. Obogaćeni su uljima i vitaminima pa ne isušuju usne. Odličan su izbor matirane i hidratantne verzije, ali ne i kremasti ruževi. Oni zbog svoje teksture mogu izgledati kao da se razlijevaju.

4. Maramica će spriječiti razlijevanje preko rubova. Ako želite da vaš ruž traje duže, a da se ne razlijeva preko rubova, nanesite prvo jedan sloj, a potom na usne stavite maramicu koja će upiti ostatak. Upravo tim postupkom stvorit ćete podlogu, a drugi sloj ruža dat će završni sjaj.

Foto: Instagram

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj