Dnevnik gradske cure: S mobitela

04/08/2015

Zajebavam se, nemam mačku. A i da imam, ne bi se zvala Miffy nego nekak kul, tipa Achtung! ili Đakovo...

2

Kaj ne možeš otić u neki internet caffe i napisat normalnu kolumnu, Andrea? A Marko moj dragi, naravno da mogu otić u neki internet caffe i napisat normalnu kolumnu, ali ima jedan problem sa internet caffeima na otoku sreće na kojem se trenutno nalazim - nijedan od njih nema parking za unicorna tako da sam onemogućena. NEMA internet caffea ovdje, Marko, nema.

Uglavnom, tu sam, na otoku sreće i lijepo mi je. Nebo predvečer izgleda kao šareni sladoled, vidi:

3

Jedini radio koji hvatam je radio koji u jednom bloku uspije pustit Thompsona, Metallicu, Divasice i reklamu za polikliniku za pregled prostate. Trenutno sviraju Shomy i Vuki, što je najbolja i najgora stvar u isto vrijeme.

Full mi je teško pisat, touch screenovi su prokletstvo. Jel ti mogu lijepit zabavne slike umjesto teksta? Normalno da mogu. Ovo je moja mačka Miffy:

Zajebavam se, nemam mačku. A i da imam, ne bi se zvala Miffy nego nekak kul, tipa Achtung! ili Đakovo. Stvarno više ne mogu tipkat, natipkala sam više nego što sam tipkala u ijednoj vezi i još sam pazila na greške da čitaš kao normalan ćovijek. Ponekad, kad napišem evidentan troll tipa ćovijek ili lijeto, u inbox dobijem ljutite poruke koje mi govore da sam glupa i nepismena… svaka od njih mi ispuni srce šarenim konfetima. Lijudski je grješiti, prijatelju dragi, svi smo mi dijeca Božija.

Moram ić sad jer je ovo stvarno agonija, ali prije nego što odem, evo ti zabavna slika:

4

Evo ti i video od male kremšnitice koja pleše wiggle wiggle wiggle.

I'm yor private dancer, a dancer for money, I'll do what you want me to do ❤

Videozapis objavljuje Andrea Andrassy (@andreaandrassy)

Oprosti što je ovo bilo glupo, ali nesam školovala.

Sunčani pozdrav s otoka sreće!

Andrea Andrassy je Index Rouge cura koja pokušava balansirati između posla, fakulteta i karijere komičarke, ali pritom pronaći i frajera iz svojih snova. Naravno, u svemu tome nailazi na zapreke, poznate mnogim djevojkama.

Foto: Privatne fotografije, Ilustracija Index

Izvor: Index Rouge

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj