Dnevnik gradske cure: Lon Don Juan

22/10/2013

Prošli tjedan sam krenula u akciju dejtanja, a nakon nekoliko propalih ideja, na red je došla aplikacija pod imenom Tinder. Svakog od njih sam lajkala, ali na žalost, da bi se mogli početi dopisivati, moramo se međusobno lajkati, a oni mene nisu, tako da ništa od njih

"NEVERMIND, I’ll find someone like you" - svaki put kad čujem Adele kako pjeva ove riječi, mislim si: "Da ziher, ne postoji nitko sličan njemu, i nikad neće postojati." Vjerujem da je svaka žena barem jednom u napadaju PMS-ludila pomislila istu stvar, i nastavila plakati za propalom ljubavi. Ali Adele je ovu stvar napisala u Londonu. Ovdje ne da postoji jedan koji liči na tvog omiljenog, neponovljivog, unikatnog bivšeg - postoji cijela serija, sa po dva-tri primjerka u svakoj boji kose.

Prošli tjedan sam krenula u akciju dejtanja, a nakon nekoliko propalih ideja, na red je došla aplikacija pod imenom Tinder. Povezana je s Facebookom, i na temelju tvoje lokacije traži ljude koji su ti u blizini. Samo odabereš kategoriju godina i spol osobe koji želiš, i to je to.

Kao što sam napisala u prošloj kolumni, ja živim u Malom Pakistanu, pa sam za korištenje aplikacije odabrala vrijeme kad sam negdje bliže centru. Aplikacija te tjera da budeš površni kreten, jer manje-više odlučuješ pomoću slika (i zajedničkih interesa), ali nije ni to loše. Stvarno ima svakakvih likova.

Jako malo Skandinavaca (što me razočaralo, jer volim muškarce koji se zovu kao namještaj iz Ikee), i jako puno likova koji na profilnoj slici u rukama drže malog krokodila. Ovo nije šifra za Lacoste, ovo je činjenično stanje. Actually imaju krokodila u ruci. Puno njih koji na slici imaju pušku, neki imaju zmiju, neki su na slici sa cijelom obitelji, što je lijepo ali nemoj! A tu su i ovi dečki:

y

Aslan, srednje ime Nevolja - čovjek koji puši tamo gdje se ne smije. Aaron, čovjek čiji penis počinje na Leicester squareu, što je odlična lokacija jer je tamo slastičarnica Haagen-Daz. Nick, čiji pogled govori "ja sam Sulejman i gledam previše Old Spice reklama". Lik koji se zove Sergio ali svi znamo da je to Igor Štmac, što bi bio loš izbor(nik). I moj najdraži, James, čovjek koji izgleda kao dijete koje je Mark Wahlberg napravio Nokiji 3310. Zašto si tako kritična, Andrea? Jer nemam grijanje u stanu i jer sam hladna u duši!

Svakog od njih sam lajkala, ali na žalost, da bi se mogli početi dopisivati, moramo se međusobno lajkati, a oni mene nisu, tako da ništa od njih. Kad se napokon lajkaš s nekim, možete krenuti u barenje preko poruka, što izgleda ovako:

y

Ovaj Ted Mosby u sredini je najjači. A naletiš i na konja, doslovno:

y

Pošto sam žensko, lagala sam o kilaži i rekla da sam bila teška 3 kile, iako sam imala 4. Nije se javio poslije. Konj.

Dio s interesima je najbolji. Jedan lik je pod interese stavio Duct tape (što možda i nije najbolji pristup ženi), neki mali od 19 godina je napisao da mu je životni cilj držati anakondu i/ili da ga anakonda pojede, i da bude pretučen. Pretpostavljam prije nego što ga zmija pojede.

Uglavnom, moja misao vodilja je bila da ću otić na dejt sa likom s kojim imam puno zajedničkih interesa, i evo ga:

y

Zove se Dave. Imamo 22 zajednička interesa, zna čitat i nije hidrofoban (u usporedbi sa nekim mojim bivšim dečkima, ovo su veliki plusevi)… I nigdje se ne spominje Duct tape. Piše da možemo pričat djeci da smo se upoznali na Tinderu. Ako mi ne ukrade bubrege, javim kak je prošo dejt.

Andrea Andrassy je Index Rouge cura koja pokušava balansirati između posla, fakulteta i karijere komičarke, ali pritom pronaći i frajera iz svojih snova. Naravno, u svemu tome nailazi na zapreke, poznate mnogim djevojkama.

Foto: Privatne fotografije, Ilustracija Index

Izvor: Index Rouge

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj