O čemu frajeri opasno muljaju

30/09/2014

Zašto je hvalisavost jedna od najtipičnijih muških osobina...

Imamo veliku dilemu da li ovu tipično mušku osobinu nazvati hvalisavošću ili lažljivošću jer hvalisanje je pretjerano naglašavanje ono što je u ptincipu istina. A stvari kojima se frajeri 'hvale' ne spadaju baš u kategoriju istine. Iako to nisu nikakve zlonamjerne laži. I iako ih plasiraju prvenstveno kako bi nas fascinirali.

1. Koliko često odlazi u teretanu i koliko ozbiljno vježba. Slušajući frajere, stekli bismo dojam da praktički žive u teretani i da svi do jednoga imaju tijela ko Apoloni, no vjerojatnije je da ode ponekad i da ne vježba onako naporno kako priča. Iako se doista trudi održavati formu.

2. Koliko je dobar u seksu. Oni slijede zanimljivu logiku - uvjere li vas da su izvrsni u krevetu, i sami ćete poželjeti to isprobati. Uspije li vas nagovoriti, on je svakako na dobitku, a jeste li i vi ovisi o njegovim stvarnim ljubavničkim vještinama.

3. Veličina penisa. Koju god veličinu kaže, budite sigurni da je u pitanju koji centimetar viška. A u to ćete se možda i sami jednom uvjeriti.

4. S koliko je žena spavao. Slično kao i kada su u pitanju njegove ljubavničke vještine, veliki broj navodnih partnerica trebao bi vas namamiti i natjerati da odlučite istražiti na što su to tolike žene pale. Ponekad upali, ponekad ne.

5. Koliko je doista snažan. Taj stolić ima samo 50 kila? Pa kako ga ne bi mogao odnijeti na peti kat??! Čas posla! Ne vjerujte mu i ne dopuštajte mu da testira svoje sposobnosti na nečemu što vam je osobito drago i važno, kao npr. taj unikatni stolić od punog drva kojeg ste upravo zapikirali.

6. Koliko je važan njegov posao. On uvijek ima neke specijalne zadatke, ili praktički odrađuje posao svog šefa, ili je glavni heroj firme u kojoj radi.

7. Kolika je razina njegovog samopouzdanja. Možda nastoji ostaviti dojam super samouvjerenog frajera, no budite sigurni da postoji niz situacija u kojima nije toliko hrabar koliko želi pokazati. I njega svašta može uzrujati, izbaciti iz takta, raznježiti, rasplakati...

8. Koliko može popiti. Prema njegovoj verziji, može popiti sigurno koju butelju vina, plus nekoliko piva, plus bocu žestice... Prema onome u što ćete sami prije ili kasnije uvjeriti, popije butelju vina i pod stolom je, kao sav normalan svijet...

9. Koliko brzo vozi. Kako vam uopće pada na pamet dovoditi u pitanje treba li mu doista od Zagreba do Zadra malo više od sat vremena??! Možda avionom...

10. Kako dobro zna svirati gitaru. Možda doista zna, no vjerojatnije je da je sate i dane svog života potrošio na uvježbavanje jedne pjesme koju uvijek svira i kojom bi vas trebao uvjeriti da je on Slash broj 2.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj