Tajni popis njihovih želja

01/04/2014

Mislite da frajeri žele samo dvije stvari – pivo i seks? A, ne, nisu baš tako jednostavni, imaju oni svoju listu skrivenih želja. Mi smo je se dokopali i jedva dočekali podijeliti je s vama!

1. Bez drame! Briznete li odjednom pred njim u plač jer vam traperice loše pristaju? Dečko će to prilično dobro podnijeti, ako to baš ne radite svaki dan. Pogotovo ne pred njegovim frendovima. 

2. Seks. Muškarci vole seks. Ništa novo. No najviše vole seks u kojem i vi i on uživate. I razumjet će ako ponekad niste od volje, ali ako to postane pravilo, a ne iznimka, izgubit će volju. Od vas, ne od seksa. Žao nam je, ali tako oni to doživljavaju. 

3. Romansa. Ma koliko izgledao kao mačo tip, i vaš dečko voli malo nježnosti, upućene njemu. Ponekad ga raznježite pomno odabranom play listom, tepajte mu ili mu pošaljite sočni SMS. Da, njima i to spada u definiciju romantike. 
 
4. Iskrenost. Frajeri to cijene. I naravno da ćete katkad prešutjeti ili slagati neku sitnicu, ali o važnim pitanjima uvijek budite potpuno iskreni. 
 

5. Vaša neovisnost. Zaboravite one priče da se dečki boje snažnih, neovisnih žena. Naprotiv, to im je jako seksi. No to ne znači da trebate napraviti dramu ako on inzistira da će platiti večeru. To na nijedan način neće uništiti vašu vezu.  

 6. Smisao za humor. Zadnje na našem popisu, ali nikako ne manje važno. Frajeri padaju na duhovite cure, vole se smijati s njima i uživati u opuštenim trenucima.  
  
Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj