Što on prvo primijeti na vama?

12/12/2013

One sekunde kada vas frajer ugleda, primijetit će na vama nekoliko stvari. I to ne one koje vi mislite...

Sigurno vam je poznata situacija kada vas neki nepoznati frajer odmjeri pogledom. Na temelju onoga što primijeti, odlučit će jeste li poželjan materijal. A ako vas je ikada zanimalo što točno odmjerava na vama, vrijeme je da konačno saznate. Garantiramo da ste do sada glede toga bili u zabludi i da bi vas neke stavke mogle iznenaditi!

1. Kakva je vaša kosa. Nisu to nikakvi fetišisti - još od prapovijesti muškarce privlači bujna kosa jer ona odražava ženino zdravlje (čitaj: plodnost).

2. Da li je vaš osmijeh iskren. Muškarce će privući iskren osmijeh, dok će ih kiseli i isforsirani osmijeh odbiti. Oni traže potvrdu da ste opušteni i zabavni!

3. Koliko je ljudi u vašem društvu. Želi li vam frajer prići, odbiti će ga preveliko društvo ili samo jedna osoba. Idealno je da ste u društvu dvoje prijatelja koji mogu ostati sami kada vam pokuša prići.

4. Visina vašeg glasa. Studije su pokazale da muškarce privlače nešto viši ženski glas koji je odraz mladosti i reproduktivnog zdravlja. Samo nemojte glumiti boju glasa jer ćete zvučati nazalno i u najmanju ruku smiješno.

5. Omjer vašeg struka i bokova. Ponovno primjedba za koju je zaslužna majka priroda. Što je naglašenija razlika između vašeg struka i bokova, to bolje za vas. Uzak struk i široki bokovi simbol su plodnosti pa je jasno zbog čega djeluju privlačno.

6. Sjaj vaše kože. Nije na odmet korištenje highlightera i bronzera jer frajere privlači zdrava, sjajna koža koja je u potpunoj suprotnosti od beživotne, sivkaste puti koja je oličenje nervozne osobe koja je često pod stresom.

7. Što na vama nije prirodno iliti što je sve na vama umjetno. Što je na vama više prirode, to bolje. To znači i da ste zadovoljni sobom. Make up i boju za kosu vam nitko neće zamjeriti, ali umjetne trepavice, nokti i ekstenzije na kosi odbit će mnoge frajere.

8. Vaše oči. Ne kaže se bez razloga da su oči ogledalo duše. One mogu otkriti puno toga o osobi, pa nije čudno što frajerima upadnu u oči. Ako su još k tome predivno naglašene, budite sigurni da ćete privući njegovu pažnju.

Foto credit: Thinkstock

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj