Što muškarci uvijek primijete tijekom seksa?

08/01/2015

Nikakva ukočenost i sramežljivost nije dozvoljene. Muškarci ne žele odrađivati baš sav posao i obožavaju žene koje znaju preuzeti inicijativu

PRIJE svega, dečki ne primjećuju oguljeni lak na noktima, suhe pete ili pokoju nestašnu dlačicu, koja nije uklonjena s bikini zone.

1. Tvoja inicijativa
 
Muškarci ne žele odrađivati baš sav posao i obožavaju žene koje znaju preuzeti inicijativu. Svakako će primijetiti kad žena nije pretjerano zainteresirana ili barem ostavlja takav dojam. Pomozite nam da učinimo taj trenutak savršenim, poručuju muškarci.
 
2. Pokreti tijela
 
Nikakva ukočenost i sramežljivost nije dozvoljene. Senzualnost je, s druge strane, itekako poželjna, jer ih ona uzbuđuje. "Uključite cijelo tijelo, tako ćemo vidjeti da ste jako uzbuđene što ste s nama", otkrili su dečki za Women's Health.
 
3. Pogled
 
Gledanje u oči ili odmjeravanje njihovih tijela - to je sve što dolazi u obzir. Pogled prema dolje (sumnja?), odmjeravanje vlastitog tijela (nesigurnost?) i gledanje okolo (dosada?), nipošto nisu poželjni.
 
4. Svježa depilacija ili seksi rublje
 
"Ne sudimo ako u pitanju nije niti jedno od toga. No, ako jest, to nam otkriva da ste unaprijed razmišljale o seksu i to nam je jako drago vidjeti i čuti."

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj