Što frajeri žele da znate

05/08/2013

Jeste li ikad željeli ući unutar glava frajera, kako biste saznali što oni misle? Na vašu sreću, mi smo to uspjeli...

Manje je više

Iako frajeri cijene što ste odvojili posebno vrijeme kako biste odabrali idealnu odjevnu kombinaciju i stavili svoju najbolju šminku, to nije potrebno. Površna ljepota privlači njegovu pažnju, a prirodna ljepota je čuva. U nedavnoj Cosmo anketi pokazalo se da bi čak 68 posto frajera željelo da nemate šminke, ali onda kad su im pokazane fotografije djevojaka sa i bez šminke, njih 73 posto odlučilo se za one s odličnim makeup -om. Tako da se frajerima u osnovi sviđa da ste ležerno odjeveni s malo pudera i maskare na vašem licu.

Šoping je posao

Nijednom frajeru neće biti zabavno hodati s vama kroz dućane i gledati stvari koje vi želite kupiti. Oni će uvijek željeti biti negdje drugdje, otići s vama u kino, naći se s prijateljima ili imati seks s vama. Dakle, sljedeći put razmislite o tome da u šoping odete sami ili s prijateljicom, a njemu se posvetite kasnije.

Ženama vrijeme sporije prolazi

Frajerima vrijeme prolazi brže nego ženama. Stoga, ako vam se on ne javi sljedeća dva tjedna, to ne znači da nije zainteresiran za vas, nego njemu vrijeme samo brzo prolazi.

Žele razgovarati s vama

Dobra komunikacija u vezi je jako bitna. Stoga, umjesto da šutite ako ste s nečim nezadovoljni, razgovarajte sa svojim frajerom i riješite probleme.

Budite šef u spavaćoj sobi

Vaš frajer vam ne može čitati misli, pa je ponekad potrebno reći što točno želite. Također, frajere opasno pali kada žena preuzima kontrolu u spavaćoj sobi pa nastojte to činiti što češće možete.

Dajte mu vremena

Dakle, ako vaš frajer kaže da želi neko vrijeme za sebe, ne shvaćajte to osobno, jer to je potpuno prirodno i ponekad nužno. Na taj način ćete mu više nedostajati i vaš odnos će biti bolji.

Oni su previše nesigurni

Možda vam neće odmah priznati, ali i frajeri trebaju ohrabrujuće komplimente isto kao i žene. Frajeri mogu biti nesigurni oko odabira svoje odjeće, frizure, dijelova tijela ili oko svoje zarade.

Oni žele više seksa

Možda zvuči očito, ali dobro je zapamtiti. Frajeri komuniciraju putem seksa. Na taj način osjećaju se vrijednima i voljenima od strane seksualnih partnera. Muškarci također vole raznolikost, kao na primjer različite poze i pokrete za vrijeme seksa.

Oni također vole romantiku

Frajeri uživaju u večerama uz svijeće, poklone, romantične geste, isto kao i žene. Dobro upoznajte svog frajera, saznajte što on želi kako bi mu pružili nezaboravne trenutke.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj