Sitni znakovi koji puno govore o njemu...

21/12/2018

Ovakve stvari jednostavno ne može odglumiti!

Kako vas gleda?
“Muškarcu koji vas tijekom razgovora ne gleda ravno u oči teško je povjerovati kako god priča bila dobra”, kaže trenerica javnog nastupa Diane DiResta. No uputi li vam seksi pogled, odmah ćete ga prepoznati i znati što želi.

Kako se ponaša vani?
“Još nijednom niste zajedno bili vani, nema želju uhvatiti vas za ruku ili označiti teritorij? To znači samo jedno - nesiguran je ili ga ne zanimate”, kaže stručnjak za parove Steve Nakamoto. Kidajte nalijevo!

Kako priča?
Melje sto na sat? Vjerojatno je previše okupiran sobom. “Obično svi oni koji brzo govore previše misle o tome kakav će dojam ostaviti, a ne o vama”, kaže DiResta. Oni koji govore sporo više paze na to što će reći.

Kakvu klopu naručuje?
Frajer je naručio meso i pržene krumpiriće? On je pouzdan, snažan, ok i malo previše konzervativan, kaže savjetnica za imidž Dianne Daniels. Ako naručuje nešto egzotično, spontan je i spreman za avanturu.

Kakav je vozač?
“Ne trebamo vam reći da se pripazite ako bezobrazno komentira druge vozače na cesti jer iz aviona se vidi da ima problem s agresijom”, kaže profesor psihologije Leon James. To što je suzdržan ne znači da je dosadan nego da se zna kontrolirati pa vi vidite...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj