Poza u kojoj spava puno govori o njemu

17/06/2013

Ponekad djela govore više od riječi. U ovom slučaju, način na koji spava otkrit će vam više o njegovoj naravi nego on sam.

Možda sanja nogomet, aute i ostale tipično muške okupacije, ali poza u kojoj sanja može vam reći puno o njegovim osobinama. I to vjerojatno nešto što do sad o njemu niste znali.

 

Spava na trbuhu

 

Muškarac koji uglavnom spava potrbuške, muškarac je koji voli kontrolu. Spavanje koje izgledom podjeća na grljenje kreveta zapravo je njegov način kontroliranja prostora u kojem spava. Vjerojatno je snažnog duha i volje, usmjeren na ostvarenje zacrtanih ciljeva. 

Spava na leđima

Ako vaš muškarac uglavnom spava na leđima, to jasno govori da je siguran u sebe i optimističnog duha. Budući da ovom pozom dostupnima čini osjetljive dijelove svog tijela, načinom na koji spava pokazuje visoki stupanj samopouzdanja. Jako je druželjubiva osoba koja voli biti u centru pažnje. Ako još pritom spava s rukama iza glave, moguće je da je tašta osoba.

Spava nemirno

Svaka osoba u prosjeku promjeni položaj spavanja 35 puta tokom noći. No ako vaš frajer nemirno spava cijelu noć i mijenja položaj puno češće nego što je to uobičajeno, vjerojatno je riječ o živčanoj i pomalo agresivnoj osobi. Također, postoji velika mogućnost da je pod stresom. 

Spava na boku

Ovo je najčešća poza za spavanje. Frajeri koji ju preferiraju ležerni su i spremni na kompromise. Ako prilikom spavanja na boku savija koljena u fetalni položaj, jako je osjećajna osoba koja žudi za udobnošću. Fetalni položaj najviše od svih govori koliko je osoba smirena te drugima pruža osjećaj sigurnosti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj