Ovime vam signalizira svoju nevjeru

21/07/2017

Ako pokazuje ove znakove, došlo je vrijeme da se zapitate jeste li jedina žena u njegovom životu

Preljubnici i nisu baš tako vješti kako misle. Koliko god se trudili sakriti svoj drugi život, nekako uvijek ostavljaju tragove koji ih razotkrivaju. Samo što ih neke žene nisu ni svjesne. Ili ih ne žele vidjeti? Istina, najlakše je zatvoriti oči. Ali drage dame, vrijeme je da se suočite sa stvarnošću i progledate. Možda vaš voljeni nije samo vaš!

Jeste li jedina žena u njegovom životu, saznat ćete vrlo jednostavno. Dovoljno je obratiti pozornost na ove znakove: 

Skriva mobitel

Odjednom više ne piše poruke pred vama, a kada mu zazvoni mobitel, odlazi razgovarati u drugu sobu. Njegov mobitel vidite samo u njegovim rukama jer se ne odvaja od njega. Nosi ga sa sobom čak i kada se ide tuširati. Vrijeme je da preuzmete stvari u svoje ruke i saznate što gospodin skriva!

Postao je frajer preko noći

Prije ga niste mogle natjerati da obuče košulju, a sada mu treba više vremena nego vama da se sredi. Promijenio je frizuru, stil, postao je najveći ljubitelj teretane... Jedno je sigurno - on želi nekoga impresionirati! Samo što to vjerojatno niste vi.

U krevetu je došlo do naglih promjena

U zadnje vrijeme mu baš i nije do seksa. Ili je, s druge strane, postao nezasitan u krevetu. Ako same niste to inicirale, u problemu ste. Vaš partner vjerojatno ne želi seksualni odnos s vama jer ima nekoga s kim mu to predstavlja veće uzbuđenje. A postoji mogućnost i da mu se zbog nevjere povećao adrenalin pa je njegovo uzbuđenje na vrhuncu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj