Omiljeni nogometni komentator postao maneken

03/10/2018

Nogometni stručnjak Joško Jeličić ovih je dana najtraženije lice TV ekrana. A kako svakodnevno komentiranje utakmica pred kamerama zahtjeva besprijekoran izgled, Joško je odlučio potpisati svoj prvi veliki modni - transfer

Joško Jeličić odlučio je kako ga više nitko neće zezati da nogometne utakmice komentira u tri odjevne kombinacije, pa je odlučio 'potpisati' za ekipu Blue Homme, hrvatski lifestyle brand koji dobiva sve više svojih poklonika.

129A4526web

Kreiran za modernog i samosvjesnog muškarca u pokretu, Bleu Homme nudi kvalitetu, autentičan je, profinjen, a ujedno naglašava pomalo neuktorivu mušku narav. Osim modnih, brend nudi i lifestyle artikale (parfemi, selektivna pića, cigare...) koji su ručno obrađeni, a svoju ponudu stalno nadograđuju. 

129A5395web

129A4809web

“Drago mi je da je netko prepoznao moj modni izričaj i u meni vidio potencijalnog partnera. Jako mi je stalo do suradnje prvenstveno s hrvatskim brandom jer se kvaliteta vidi na prvi pogled”, izjavio je Joško Jeličić.

Blue Homme je nastao 2015. godine otvaranjem prvog dućana u Dubrovniku. U vrlo kratkom vremenu otvorili su i poslovnice u Zagrebu i Zadru. 

129A5302web

129A5173web

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj