Oblik njegovog nosa otkriva kakav je u krevetu

25/04/2018

Postoji osam tipova noseva, a osim što otkrivaju kakav je pojedini karakter 'dokaz' su i kakav je netko u krevetu

Profesor Abraham Tamir sa izraelskog sveučilišta 'Ben-Gurion' godinama proučava vrste noseva te je došao do zaključka kako postoji osam najčešćih tipova. Svaka vrsta ima svoje karakteristike, a u studiji koju je objavio u časopisu 'Journal of Craniofacial Surgery' otkrio je kako oblik nosa može ukazati i na to - kakav je tko ljubavnik! Pa krenimo redom!

1. Nubijski nos
Uzak cijelom dužinom, ali jako širok na području kod nosnica, ovakav nos otkriva strastvene, kreativne, znatiželjne i optimistične ljude - pa od njih u krevetu može očekivati - neočekivano!

2. Grčki nos
Dugačak, ravan i špičast pri dnu, asocira nas na antičke kipove. Osobe koje ga imaju smatraju se velikim individualcima, izravni su i ne pokazuju puno emocije. No, kada je seks u pitanju usmjereni su (samo) na svoj cilj. 

3. Prćasti nos
Osobe s malenim i kratkim nosićem, koji je pri dnu zavijen prema gore, vrlo su dovitljive i pune energije. Uz to su i vrlo zabavne i šarmantne, pa te karakteristike 'preslikavaju' i u seksualni život.

4. Kukasti nos
ovaj oblik nosa najvipe podsjeća na ptičji kljun. Osobe koje ga imaju smatraju se jakim karakterima, žestoko brane svoja uvjerenja, a cilj za njih ne opravdava sredstva, čak i u ljubavi!

5. Ravan nos
Dugačak i ravan, u odnosu na lice tvori kut od oko 45 stupnjeva. Ovakve ljude odlikuje jaki temperament i inteligencija, pa je seks s njima eksplozivan i pun strasti.

6. Orlovski nos
Izbočen i zakrivljen od nosne kosti do vrha. Osobe s ovakvim tipom nosa smatra se vrlo atraktivnima i dominantnima, pa vas neće začuditi što su takvi i u krevetu.

7. Rimski nos
Dugačak nos, s vrhom zakrivljenim prema dolje navodno imaju osobe jake osobnosti i stava i velikog utjecaja na druge. Što možete od njih očekivati ispod plahti? Budite spremni da će vas nagovoriti na sve.

8. Božanstveni nos
Dugačak i ravan te simetričan s obje strane a prćast pri kraju - ovakav je nos svima privlačan. No, osobe koje ga imaju bore se s emotivnim i duhovnim sazrijevanjem jer u duši uvijek ostaju djeca. Njima sasvim sigurno treba puno nježnosti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj