O čemu muškarci najčešće lažu

18/06/2016

Ne mislimo na one klasične prevarante koji lažu čim zinu, već na dobre dečke kojima se tu i tamo provuče neka mala, uglavnom bezazlena laž, motivirana željom da vas impresioniraju.

1. O svojoj visini. Jeste li ikad upoznali muškarca nižeg od 1,75 cm? Mi nismo. To im je valjda mentalna granica za nizinu pa će čak i oni od metar šezdeset kulerski reći kako su "tu negdje, oko metar sedamdesetipet". Srećom, cure su pristojne pa pristaju na takve male bezazlene laži. U pravilu, svi frajeri niži od metar osamdesetpet slažu tj. dodaju si po pet centimetara.

2. O svojem financijskom stanju. Dok vas bare, neće im biti preskupo poslati trideset ruža na vašu kućnu adresu (jer vam je trideseti rođendan ili ste se upoznali 30-tog u mjesecu), a jednom kad vas osvoje, grubo će odbiti onu bakicu koja prodaje po jednu ružu na terasi kafića "jer je nabila cijenu". Da, frajeri se na početku jako trude ostaviti dojam da su uspješni i da odlično zarađuju (jer misle da je to ženama bitno), no taj "Donald Trump act" uglavnom kratko traje.

3. O broju djevojaka s kojima je spavao. Kad ga, jedne večeri, onako usput nakon seksa priupitate s koliko je cura u životu spavao, tajnovito će se osmijehnuti i reći "ma nije važno". Nakon desetominutnog natezanja oko toga što znači "nije važno", popustiti će i reći "okej, s njih dosta", s važnim izrazom na licu koji govori: "jedino ih je Mick Jagger imao više od mene." On misli kako će vas njegova donjuanovska izmišljena prošlost impresionirati, iako je u realnosti spavao s tri cure prije vas.

4. O prvom seksu. On je imao dvanaest i pol, ona je imala šesnaest i izgledala je kao mlada Eva Mendes, seks je bio fenomenalan i trajao cijelu noć... i onda je svizac zamotao čokoladu. U realnosti je on imao sedamnaest i pol i već se počeo bojati da će umrijeti kao djevac, ona je bila pijana i sve je skupa trajalo pet minuta. Ali tko želi čuti takvu priču?

5. O vašoj kilaži. "Ne draga, nisi se udebljala". "Ma daj, stvarno, nisam primjetio?". "Tko ti je to rekao. Ona? Ma ona je samo ljubomorna!". A on se samo pokušava izvući iz potencijalno opasne situacije jer zna da bi rečenica "pa dobro, možda jesi za ove blagdane dobila koju kilicu viška" mogla izazvati tektonske poremećaje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj