Natjerajte ga da se zaljubi u vas!

14/02/2012

Upoznali ste super dečka i želite ga "bolje upoznati". Ali, vaš objekt požude očito nije previše zainetresiran. Kako ćete ga «natjerati» da se zaljubi u vas? Za taj problem postoji samo jedno rješenje: morate razumjeti psihu muškaraca!

kako zvuči Scarlett Johansson?

Zgodni i dobri dečki zaljubljuju se najčešće u egoistične cure. Drage i brižne djevojke često ostanu po strani i nisu predmet njihovog zanimanja. Zašto muškarce privlače samosvjesne cure s laganim egotripom? Za to postoji jedan jednostavan razlog: dečki se pale na cure koje znaju i sigurne su u ono što rade.

Budite "zločesta cura"...

To ne znači da se morate pretvoriti u egoistično čudovište. Jer to obično nije dobro. Međutim, trebali biste pokušati izazvati ga - i, ako je potrebno, biti malo zločesti. Igrajte se s njim, pokažite mu da niste dostupni, nemojte mu otkriti puno o sebi i budite pomalo rezervirani. S druge strane, pokažite mu da točno znate što radite, odnosno što želite. To će kod muškaraca izazvati buru osjećaja, a vi ćete postati nevjerojatno privlačni. Naime, žene koje odašilju signale samopouzdanja, odašilju i seksepil, karizmu i osobnost - a to jako pali dečke!

Pokažite mu da ste samostalni i neovisni. Nijedan dečko na ovom svijetu ne želi jadnu, cendravu, očajnu curu pored sebe! To je prošlost - upamtite to!

...ali nemojte pretjerivati!

Dakle, samopuzdanje čini vas seksi curom. No, nemojte napraviti grešku i pretjerati. Muškarci se zaljubljuju u cure koje pokazuju prirodnost. Ako ste po svojoj prirodi sigurni u sebe, ne morate to potencirati: budite onakvi kakvi jeste! I nemojte pretjerano glumiti: pročitat će vas! Ljubav nije kazališni komad. Jednostavno budite ono što jeste, budite sigurni u sebe i ono što radite, te mu pošaljite prave signale: gledajte ga u oči, slušajte pozorno što govori, smješkajte se. Ali nemojte mu otkriti sve karte - dečki vole igrice! Kad vide da nešto ne mogu dobiti, u njima se probudi lovački instinkt i pokušat će napraviti sve da vas pridobiju. E, onda se možete veseliti pozivu na piće!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj