Kako izgleda njegovo savršeno jutro

06/06/2013

Jeste li se ikada zapitali što oni vole raditi kada se probude? Ne, ne vole svi raditi to, iako im je tada libido na vrhuncu. Pitajte svog partnera kakva jutra voli i saznajte što to govori o njemu

Na temelju anketnog ispitivanja doznali smo koje su najdraže muške aktivnosti ujutro. 

20% želi seks

Muškarci koji se seksu nadaju čim otvore oči puni su energije i života, odličnog smisla za humor. Ne morate brinuti ako vi osobno ne volite jutarnji seks, ovaj će muškarac želje i energije imati i u ostatku dana.

26% dan započinje tuširanjem

Ovo je muškarac s obje noge čvrsto na zemlji. Svoje obaveze shvaća ozbiljno i nema vremena za gubljenje. Upravo iz tog razloga dan započinje osvježenjem. Ako je i vaš frajer jedan od ovih, budite sretni jer u njega možete imati puno povjerenje. Osim toga, ovi muškarci obožavaju detalje i fine stvari pa uživajte u njima skupa s njim.

16% vodi brigu o zdravom životu

On je pun planova, za sebe i za druge. Svaku minutu želi iskoristiti na pravi način. Vrlo je savjestan i odgovoran, pogotovo kada je zdravlje u pitanju. Kako živjeti zdravo zahtjeva puno vremena i energije, sretnica ste ako u cijelom svom planu uvijek ima vremena za vas. 

25% pije kavu

Ovaj hedonist ne voli žurbu i za sve ima vremena. Ili barem on tako misli. Vjerojatno ćete ga rijetko kada vidjeti nervoznog. Ako nemate problema s time da ga tu i tamo pogurnete da malo požuri, on će vas upoznati s čarima istinskog hedonizma.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj