Kada žena naplati: Koliko muškarce košta prevara?

03/05/2013

Pitali smo se koliko u današnje vrijeme muškarce košta prevara? Jesu li uopće svjesni?

Postoje muškarci koji kad prevare ne odu od žene kojoj su to priuštili, već mole za oprost. One hrabre i jake vam nikada neće oprostiti niti će vam se ikada više javiti. One druge će vam možda i oprostiti, ali vam sigurno nikad neće zaboraviti. Pa koliko će vas onda koštati ta prevara? Bit će to definitivno najskuplji izlet na kojem ste ikad bili.

1. Zaboravi na svoju privatnost. Onaj tren kad si odlučio prevariti, odrekao si se telefona ne bešumnom, šifre za Facebook, ne javljanja tijekom izlaska, možda i samih izlazaka s dečkima i slično. 

2. U svakoj svađi slušati ćeš o ženi s kojom si ju varao . Bilo za tjedan dana, bilo za 2 godine. Štogod ona napravila, ti si prevario.

3. Više nikad neće biti isto. Možda si dosad bio testiran kao miš u laboratoriju, odsad ćeš biti testiran kao nuklearka.

4. Stvari koje dosad nisi htio raditi, sada ćete morati, bez pogovora. Nema više luksuza poput zaboravljanja Valentinova ili godišnjica.

5. Lagali bi kad bi rekli da prevaru nećeš i financijski dobro platiti. Kada bi mogao, tvoj novčanik bi proplakao, ali od muke.

Izvor: Index.hr

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj