Promo

Je li veličina, doista, bitna?

15/10/2018

Zašto ženski odgovor na ovo pitanje izaziva najviše straha kod muškaraca

Jedna od vječitih dilema među spolovima pitanje je veličine, naravno, njegovog ponosa. I dok će mnoge žene samouvjereno odgovoriti 'da' ili 'ne' većina ipak misli kako je pitanje nijansi, odnosno, kako nije stvar u tome koliko je važna 'veličina' nego način na koji osoba doživljava seks i užitak.

Ne postoji jedan univerzalan trik koji garantira zadovoljstvo, pa je pitanje o veličini zapravo pitanje o muškom tijelu, ali u suštini zapravo govori o ženinom užitku.

Zadnja istraživanja otkrivaju kako svega 25 posto žena doživljava orgazam zahvaljujući snošaju, što znači da ni veličina nije bitna. Puno više žena doživljava orgazam na druge načine, primjerice, stimulacijom klitorisa, koji je prečesto ignoriran za vrijeme seksa. Zato nas ne čudi da je većina žena u raznim istraživanjima odgovorila na ovo pitanje s - 'ovisi', jer doista sve ovisi o kontekstu.

Osim toga, prevelika opterećenost veličinom penisa je suvišna i nepotrebna. Jer, svaka stvar u životu ima svoje prednosti i mane, baš kao i njihov Ponos. To je isto kao da nekoga pitate je li bolji mali ili veliki auto. Sve ovisi od želja, potreba i sposobnosti vozača! ;-)

Cosmopolitan.hr

Novo