Jamie Dornan voli praviti djecu, a otkrio je i koliko ih želi imati

24/10/2018

I tko bi mu na tome mogao išta 'zamjeriti'

Zvijezda trilogije '50 nijansi sive' Jamie Dornan, gostovao je u showu Jimmyja Kimmela i, što je neobično za njega, raspričao se o privatnom životu i sretnoj vijesti da sa suprugom Amelijom Warner očekuje treće dijete.

'Dio mene razmišlja da bi nakon ovoga trebalo stati, no, onda shvatim da radimo zaista divnu djecu pa ćemo možda, ako mi supruga to dopusti, imati još djece sve dok ona kaže da više ne može. Odluka je na njoj', izjavio je Jamie i raznježio svoje fanove. Dornan sa suprugom već ima dvogodišnju Elvu i četiri mjeseca staru Dulcie, a nakon napornih snimanja zadnjih godina, otkrio je i kako će sada provoditi puno više vremena s obitelji.

'Za treće dijete ću osloboditi raspored i sam odlučivati što ću. S prve dvije kćeri bio sam u milosti i nemilosti rasporeda snimanja '50 nijansi'. Elva je rođena u Kanadi, a ja sam počeo sa snimanjem tri dana nakon njezina rođenja. Dulcie je rođena u Londonu, a ja sam deset dana kasnije odletio u Kanadu na snimanje drugog dijela filma', izjavio je ponosni tata.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj