Iritantni Facebook ljigavci: novi tip muškarca 21. stoljeća

10/04/2013

Iako najpopularnija svjetska društvena mreža danas broji više od milijardu različitih korisnika, ponekad nam se čini da se za naš profil "lijepe" samo oni najiritantniji primjerci

Vjerujemo da danas ne postoji osoba koja koristi Facebook, a da barem jednom nije iskoristila opciju "block" i to zbog nekog vrlo upornog, kojem se jednostavno nije dalo objasniti da nisi zainteresirana ili nekog tko nas blago rečeno plaši. Pa krenimo redom.

1. Gospodin Creepy

Nemate nijednog zajedničkog prijatelja, ali ipak dobivate njegov zahtjev za prijateljstvo. Pitate se kako? I mi isto. Naravno da ćeš ga odbiti, ali budi sigurna da ćeš još barem jednom vidjeti njegovo ime među zahtjevima.

2. Gospodin "jel se mi znamo"

Pošalje ti zahtjev za prijateljstvo i onda dobivaš poruku "jel se mi znamo?". Svaki komentar je suvišan.

3. Gospodin inbox

Recimo da si odlučila prihvatiti njegov zahtjev. One sekunde kad ga dodaš, stiže poruka u inbox, najčešće sljedećeg sadržaja: "Bok", "kako si", "ljepa si" (da, baš tako napisano). Preporučujemo momentalno brisanje, jer on neće tako skoro prestati.

4. Gospodin inbox 2

Postoje (nažalost) i oni koji se u tvom inboxu cijelo vrijeme dopisuju sami sa sobom, a onda nakon 8945945. poruke postanu agresivno-histerični ili počnu imati glupe izgovore kao objašnjenje zašto su toliko naporni, poput: "Netko mi je upao na Face, pa ti je slao sve one poruke. Fakat sorry. Btw. Kaj radiš?"

5. Gospodin lajk

On će sve lajkati, štogod ti objavila. On voli sve iste pjesme kao ti, svaka tvoja slika mu je prekrasna i slaže se sa svakim tvojim statusom. Sigurno se pitaš gdje je bio cijeli tvoj život.

6. Gospodin glupa pitanja

U rangu da gleda tvoje korisničko ima koje zvuči nešto Zg, a on pita otkud si. Iz Rijeke, jel tako?

7. Gospodin "sviđaju mi se tvoje frendice"

"Imaš zgodne frendice, pogotovo onu malu plavu. Da ih dofuraj u subotu kod frenda na tulum." Odustajemo...

Izvor: Index.hr

Foto: Getty Images

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj