Frajeri koje biste trebali zaobići

23/01/2011

Zagrebite ispod površine i stvorite pravu sliku o njegovu karakteru i stanju duha... Oni možda izgledaju privlačno na prvi pogled, ali svaki od njih krije svoju tajnu "ljubav" - koja nikada nećete biti vi!

s

 

Ovisnik o adrenalinu

Pitate se kako podići adrenalin ovakvom frajeru. Pozovite ga na paraglajding ili neki ekstremni sport. A, ako želite da potpuno poludi za vama, morate pratiti njegov tempo i trebat će vam mnogo energije. On jednostavno živi 300 na sat i njegov životni maraton ne prestaje. Eventualno u kasnim tridesetima prelazi u triatlon. Mislite da ga tada možete stići? Možda, ali samo pod uvjetom da nabavite padobran.

Uglađen mamin sin

Što prvo pomislite kada vidite ovog frajera? Konačno! Normalan, zgodan tip, koji stoji čvrsto na zemlji i zna što hoće, ali... I on ima male tajne: provodi više vremena ispred ogledala i u kupaonici nego vi, a ispod njegova casual looka krije se kombinacija koju najviše voli njegova mama. Kada „loši momci" u disku krenu u osvajanje, on pijucka svoj koktel i razmišlja o tome kako će možda jednog dana neka od tih zgodnih cura njemu prići. Dečko, probudi se.

Operativac

Njegov stav govori više od tisuću riječi. On je poduzetan, energičan i brzo prelazi s riječi na djelo. Tip koji malo priča, a puno radi. I rezultati ne izostaju. Na svakom polju. On postiže sve i čini vam se da ima više lica. Na poslu je radnik godine, u kući fino odgojen sin, a u noćnom klubu Casanova koji zrači samopouzdanjem. Na prvi pogled, dobar plijen. I već se pitate što sada njemu fali. Imate posla s opasnim igračem i zato oprezno. Ne nasjedajte na njegove trikove kojima će vas pokušati pobijediti jer takav tip ne zna gubiti.

Radoholičar

Ovog frajera nećete nikada vidjeti bez odijela i kravate. Baš čudno, s obzirom na to da se u njegovu životu sve vrti oko i u kancelariji. Ona je njegovo utočište. Mjesto u kojem radije provodi vrijeme nego u noćnom klubu. Pitate se kako onda izgleda veza s njim. Surova istina glasi: novac je jedina ljubav njegova života. A, što ste onda vi u toj priči? Samo ljubavnica. U tom slučaju, ne preostaje vam ništa drugo nego da se naoružate strpljenjem i borite sa svim tim nulama. Sretno!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj