Dečki zbog ovoga polude u krevetu...

09/03/2016

Konačno imamo crno na bijeli - što ih pali tako da više ne mogu razmišljati svojom glavom!

Svi želimo žestoki seks, no kada me cura tijekom prodiranja nježno s obje ruke uhvati za glavu i kada osjećam da se počela topiti, to mi je orgazam na kvadrat.
—Marko

Imponiraju mi znatiželjne cure koje se ne boje preuzeti inicijativu. Najhot iskustvo bilo mi je s curom koju sam poznavao vrlo kratko kad me povela u šetnju. Na sebi je imala samo baloner i visoke pete, a ubrzo mi je to i pokazala. Dok je stajala preda mnom, skoro sam doživio infarkt i shvatio da nema tog rublja koje bi bilo toliko seksi kao njezino tijelo.
—Andrija

Glasna! Cura mora biti tako glasna da i susjedi požele pozvoniti ili pozvati policiju. Tko zna, možda sam u dubini ipak samo običan voajer i egzibicionist.
—Vjeran

Najuzbudljivije mi je bilo kada mi je cura nježno prstima prodirala u guzu i pritom mi grickala uši i vrat. Da se mene pita, taj bih meni naručivao svake večeri.
—Darko

90-60-90, seksi rublje, prave rečenice? Ma sve je to veliko ništa u usporedbi s tim kada je na vama žena koja voli sama sebe i uživa dok se njiše na vama. Dobar ritam, to je sve što trebam i tražim.

—Branimir

Možda zato što sam nemirna duha, ali volim cure koje se ne boje eksperimentirati i koje se spretno kao čigre prebacuju iz poze u pozu.
—Ivo

Seks koji ću pamtiti cijeli život da se sažeti ovako: malo prije ponoći poslala mi je poruku “Imam paket kondoma, ključevi su ispod tepiha.” A kad sam ušao u njezinu spavaću sobu, čekala me gola na krevetu u pozi Merlinke. Da se razumijemo, prije toga se nismo ni poljubili, a ja sam shvatio da nikada u životu nisam bio tako uzbuđen.
—Boris

Nakon koncerta na Jarunu, zastali smo u šumi, poseksali se kao životinje i zaradili prekršajnu prijavu. Ali znate što, isplatilo se i vrijedilo je svake lipe!
—Jakša

Seks za pamćenje mi je bio onaj koji se dogodio u polusnu. Došao sam mrtav umoran, brzo sam svršio i utonuo u san, a moja djevojka, kojoj očito nije bilo dovoljno, počela me maziti, sve dok me nije uzbudila. A onda je sjela na mene i potpuno me probudila.
—Igor

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj