Christiano Ronaldo smiješi nam se s naslovnice novog Men's Healtha

10/09/2014

Kupite svom dečku rujanski Men's Health i priuštite svojim očima pravi melem – pogled Christiana Ronalda s naslovnice ovog izdanja! A vaš dragi bit će jednako oduševljen – jer novi Men's Health otkriva kako trenirati, zabijati, ali i izgledati poput Ronalda...

Nogometni kralj Christiano Ronaldo na terenu je prepoznatljiv po fantastičnim potezima i spektakularno izvedenim slobodnim udarcima. No, Ronaldo plijeni jednaku pažnju i izvan terena – u njegovu stilu odijevanja postoji dobro osmišljen sistem. Baš kao što u igri svojim potezima zastrašuje protivnike, odobravajuće poglede zaslužuje i odabirom odjeće izvan terena. „Najvažnije je nositi ono u čemu se osjećate ugodno“ tvrdi Ronaldo, kojemu su omiljene marke Dsquared2 i Dolce & Gabbana. „Pokušavam ostati vjeran samome sebi. Naravno, vaš se stil s vremenom razvija. S godinama postajete uglađeniji, ali ukus vam se ne mijenja“ poručuje fútbol fashionist Christiano Ronaldo u novom Men's Healthu, u sklopu specijala Guide to Style koji poklanjamo u rujanskom izdanju ovog časopisa.

y

Novi Men's Health donosi i 7 zakonitosti sportskog uspjeha primjenjivih u uredu. Imate li jasnu viziju onoga što želite? Vidite li sebe kao da ste to već postigli? Jeste li svjesni da granice postavljate sami sebi? Jeste li svjesni svojih snaga i unutarnjih potencijala? Možete li nastaviti dalje i držati se svog cilja i onda kad vas drugi obeshrabre i odbiju? Imate tvrtku, ali imate li tim? Tko je važniji – napad ili obrana? Kakav je vaš tim u tehničkom, taktičkom i psihološkom smislu? Ukoliko odgovorite na ova pitanja iskreno i poduzmete strateške korake u skladu s njima, pobjeda na sportskom i poslovnom terenu teško vam može izmaknuti.

y

Kako spraviti najbolji shake za više mišića i osmisliti te provesti plan za trbušnjake u djelo? Koliko je vaš dragi doista snažan? Snaga u teretani je jedno, snaga u stvarnom svijetu nešto sasvim drugo. Testirajte ga u 5 ključnih područja kako bi u oba svijeta iz sebe uvijek izvukao najbolje! Naravno, sve to uz pomoć novog Men's Healtha! Stoga požurite na kioske!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj