7 tipova muškaraca koje trebate izbjegavati u širokom luku

28/11/2017

Prepoznat ćete ih poslije nekoliko izlazaka, a možda i samo jednog!

Predstavljamo vam sedam vrsta muškaraca od kojih samo trebate što prije pobjeći:

1. Vječni zavodnik. Kada izađete negdje, bilo u klub, kafić ili, on flertuje sa ženskim osobama i ne postoji ni jedan način da ga spriječite u tome. Njegov pogled je na svim drugim djevojkama, samo ne na vama.

2. Uplašen od samopouzdanja. Ovaj se frajer boji prići djevojkama koje izgledaju samouvjereno i koje su svjesne vlastitog seksipila.

3. Jako dobar. Takvi tipovi obično su nesretni u ljubavi jer misle da djevojke vole samo opasne frajere. Istina je da žene vole muškarce koji imaju više strana - koji znaju kada trebaju biti dobri, a kada,  po potrebi, i 'opasni'.

4. Fasciniran vašim poslom. On hvata svaku priliku da se miješa u vaš posao jer je njegov puno manje zanimljiv ili ga čak uopće i nema. Nitko ne želi muškarca koji misli da je najpametniji, zar ne?

5. Loš u krevetu. Njegovi potezi vam baš i ne odgovaraju, i ne trudi se previše da vas zadovolji. Previše se oslanja na svoje ustaljene pokrete jer je to možda odgovaralo njegovoj bivšoj djevojci. Pokušajte mu to objasniti na lijep način, a ako se ništa ne promijeni – niste dužne to trpjeti.

6. Ženskaroš. Tip koji se u izlasku odvaja od svog društva, prilazi vam nekom prilično glupom izjavom i pokušava vas osvojiti. Jedno je sigurno – on je već promijenio previše djevojaka (takve fore, nažalost, često upale), i ako biste ga pustile u svoj život, nismo sigurni koliko bi to bilo dobro za vas.

7. Prodavač tuđih fora. Takvom su muškarcu razne rasističke i seksističke šale smiješne, dok su vama šokantne. Također, priča razne viceve koji su zanimljivi isključivo njemu. Što je najgore, on je samo kopija svog jako duhovitog prijatelja. Loša kopija.

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj