5 tipova muškaraca koji će najvjerojatnije prevariti

24/09/2014

Izrežite ovo i zalijepite na frižider da ne bi bilo da vas nismo na vrijeme upozorili...

1. Oportunist 

Ovaj čovjek nikad ne propušta pucati na pobjedu, bilo u teretani ili u supermarketu. Njemu nije dovoljno samo baciti pogled na zgodnu plavušu u prolazu, on će brzo iskoristiti svoj položaj i, recimo, ponuditi joj pomoć pri izvođenju trbušnjaka ili odabiru najbolje tjestenine, samo da dobije njezin broj.

2. Vječiti dečko 

On je popularan i na prvi pogled se čini vrlo šarmantan, ali ovaj je tip potpuno nezreo, usredotočen na trenutačno zadovoljenje. Želi se financijski oslanjati na vas, ne preuzima nikakvu odgovornost i jednostavno odbija “odrasti”.

3. Manipulator 

Muljajući, kalkulirajući i tajeći, on će iskoristiti sve – obitelj, prijatelje, kolege i vas, ako mu to dopustite. Mogao bi se veselo smijati dok vam prepričava kako je prevario kolegu na poslu, ali kad shvatite da ste i vi prevareni na kraju priče, osmijeh će vam nestati s lica.

4. Glupa greška 

On je arhetipski zločesti dečko, što neke žene smatraju vrlo uzbudljivim. No nakon što se njegovo ponašanje počne ponavljati, uzbudljivost brzo gubi privlačnost. Ovaj čovjek ne uči iz svojih pogrešaka. On će najednom nestati i ubrzo nakon toga vas pitati da mu pozajmite “još samo ovaj put”, a sljedeći mjesec će spiskati svu gotovinu i tražiti je opet.

5. Cinični seksist

On ne cijeni žene i zamjera im što su ravnopravne muškarcima. Lako je uočljiv sa svojim seksističkim vicevima, omalovažavajućim primjedbama i stavom: “Ševim/ jedem/ idem u birc kada želim, stoga drži jezik za zubima.“ Srećom, postoji  i mnogo muškaraca koji će vjerojatno biti vjerni, kaže psiholog Martyn Stewart. “Pametne žene ih se drže – čvrsto.“ 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj