4 tipa frendova koje biste željeli da otkanta

02/05/2014

Upoznali ste super tipa – odlično se ljubi, nježan je, osjećajan i vodi vas posvuda. Sve bi bilo izvrsno da nema tog njegova nepodnošljivog prijatelja. Evo najužasnijih kategorija:

Vječni studoš    

Tko je on: Toliko loš uzor da bi Charlie Sheen uz njega izgledao kao mirni djedica. Odaje znakove ženomrsca, čak i kad je s vama u društvu. U slučaju prekida, svom prijatelju, vašem dečku bi odmah našao nekoliko cura za oporavak. 

Kako se nositi s njim: Niste dečku dadilja nego djevojka, no kad god vas frend uvrijedi, recite mu to. 

Frajerčina    

Tko je on: Sin bogatog tate koji se dodatno obogatio zahvaljujući dobrim vezama. Izgleda odlično i sjajan je u nogometu, a voli se i pohvaliti. Vaš dečko se, dakako, uz njega osjeća kao zadnji bijednik. 

Kako se nositi s njim: Podsjetite svog dečka na ono što Frajerčina nema – vas. Zato ga obasipajte pažnjom i komplimentima. 

Seksi komad    

Tko je on: Prezgodan tip o kojem bi se dalo maštati. Ne možete skinuti pogled s njega i usput se molite da vaš dragi ništa nije skužio. 

Kako se nositi s njim: Kako znate i umijete, počnite mu tražiti mane (sigurno ih ima) i onda se podsjećajte na njih. A istodobno se prisjetite i vrlina svoga dečka (znamo da ih ima stotinu).   

Držač svijeće    

Tko je on: On je sam i očajan te se uvijek sam pozove na vaše izlaske (pa čak i na vašu večeru za godišnjicu veze). 

Kako se nositi s njim: Zamolite dečka da planirate svoje provode tako da vam ne može upasti nitko nepoželjan. Ne morate imenovati frenda, radije spomenite neku svoju poznanicu gnjavatoricu. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj