12 stvari koje dečke ne brinu u krevetu

24/08/2015

Muški um je u stalnom pokretu tijekom seksa: Jesam li tu pozu probao prošli put? Zar ona upravo zijeva?! Takvo brzinsko izmjenjivanje misli u glavi drži nas zauzetima, previše zauzetima da bismo razmišljali o ovim pitanjima

1. Veličina i specifičnosti vaših grudi

Jamčim vam da ste zbog prevelikih bradavica ili premalih košarica zabrinuti bez veze. Razmislite o tome na ovaj način: na ulici naiđete na gladnog čovjeka, a vi imate sendvič. Mislite da ga je briga za oblik peciva?

2. Vaše igranje “kreativnih” uloga

Želite da budem ilegalni ruski imigrant dok vi igrate korumpiranu, zločestu policajku? Sređeno. Dajte scenarij, ja igram svoju ulogu. Naravno, mogao bih pomisliti da ste malo “ku-ku”, ali to što imate seksualne fantazije u koje sam pozvan, o, da, to je seksi.

3. Bivše cure

Povremeno se uspoređujete s mojom bivšom brinući se što ne posjedujete lisice za vezanje ili da sam frustriran što se vaša koljena mogu savijati samo u jednom smjeru. Gle, možda mi je bivša dala da je gledam kako kuha gola u visokim petama i možda nije imala očiti refleks povraćanja, ali je zato uredno provjeravala moje mailove i rezala nokte na nogama na mom kauču. Bivše su bivše – s razlogom.

4. Posezanje za lubrikantima

Neke žene misle da je potreba za lubrikantima osobna mana. No lubrikant čini seks boljim. Većina tipova je to već shvatila, a za ostale mislim da neće trebati previše uvjeravanja. Koristili li ga na sebi ili na njemu, super je za predigru. Plus, to mi daje još jedan razlog za pogrešno tumačenje kao dokaz da sam bolje obdaren od drugih dečki – toliko je velik da mu treba pomoć da klizne.

5. Vaše rublje

Postoji razlog. Ako je obojeno u pranju, sastoji se od više materijala nego poplun ili ima prišivenu Hello Kitty, čovjek bi ga mogao i primijetiti. Rješenje? Skinite ga! Kada malo bolje razmislim, ne smeta ni ono navedeno – imam zanim­ljivu ideju...

6. Vaša bikini zona

Uvijek ću cijeniti to što se više trudite tamo dolje nego ja. Ali ako ograda u potpunosti blokira pogled na kuću, a ja na putu prema dolje počnem ljubiti trbuh, samo tražim blago upozorenje.

7. Vaša oralna tehnika

Dokle god ne koristite zube ili ne radite ništa s rukama što bi moglo podsjetiti na cijeđenje ručnika, ide vam prilično dobro. Naravno, ako niste zanemarile testise. Nikada nemojte zanemariti testise!

8. Gutate li ili ne? 

Kao što bi liječnici rekli mladima o masturbaciji: normalno je ako to radite i normalno je ako ne radite. Ja to od vas ne očekujem. Ako to ne mislite učiniti, samo zgrabite ručnik koji se “slučajno” našao pokraj vašeg kreveta ili ako se osjećate velikodušno i želite me nagraditi zbog gledanja previše pornića, ponudite svoje grudi ili trbuh. Iz zahvalnosti ću vam istkati ručnik.

9. Zvukovi koje proizvodite

Smeta jedino ako su mi roditelji u susjednoj sobi, ali drugi razlog da ne budete glasni zaista ne postoji. Bilo da su zvukovi visoke frekvencije ili grleni, bilo da jaučete, predete, režite, sve dok ne pomislim da čujem hijenu ili sokola, meni je svejedno. Ako vas stvarno brine kako, samo duboko dišite u moje uho. Uvijek pali.

10. Zvukovi koje proizvodi vaše tijelo

Ako baš namještamo pozu i naša se prsa zajedno stisnu u zračnom džepu i to zazvuči kao prdac, znam da to nisi bila ti. Što se tiče povremenih zvukova (koji mogu proizaći iz “Downton Abbeyja”) kada stvari padnu u određeni ritam, eh, to je upravo onako kako seks zvuči. Žaliti se na to je nešto poput jadikovanja što možete čuti brujanje motora auta.

11. Vaše lice u orgazmu 

Da, izgledate kao da ćete upravo kihnuti, plakati ili podignuti kauč, sve odjednom. Ali to je vjerojatno ništa u usporedbi s mojim licem tijekom orgazma. Zapravo, puno će muškaraca svršiti kad vidi vaše lice tijekom orgazma. Jer to znači da ste došli do vrhunca, a ja sam seks-čarobnjak. 

12. Svršite li ili ne?

Ma, šalim se! Jako mi je stalo do toga jer onda znam da mogu konačno, pobjedonosno, zaspati.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj