Umjetnost

Glasanje je završilo! Hvala svima koji su sudjelovali, rezultate objavljujemo uskoro!

Barbara Munjas

barbarslitabolero - 1,1 K

Istarska glazbenica bivša je članica bendova Barbari te benda Gustafi, a u sklopu svog najnovijeg projekta Calligraphy otisnula se samostalnim vodama. Iza nje je uspješna turneja po regiji, kao i singl te spot za pjesmu Men. Iako se kroz život bavila raznim sportovima, od kojih se gimnastika najduže zadržala, od malih nogu je pokazivala interes za glazbu i sve što je vezano uz nju. Da se ne bavi glazbom, vjerojatno bi i dalje bila u umjetničkom svijetu jer su joj stvaranje i kreativnost najvažniji u životu. Odnedavno piše tekstove pjesama na engleskom jeziku i okreće se ka nekom novom glazbenom smjeru, a ove se godine nada i izlasku svog prvog samostalnog albuma.

 

Mia Dimšić

miadimsic - 21,7 K

Rođena Osječanka, završila je strane jezike misleći kako će joj oni biti zanimanje, no negdje na pola fakulteta život joj se potpuno promjenio. Dobila je priliku snimati svoje pjesme i graditi glazbenu karijeru i objeručke ju je prihvatila. Prvi singl je objavila prije nešto više od tri godine, a njen je debitantski album ‘Život nije siv’ u rekordnom roku postao najprodavaniji u Hrvatskoj. S tek jednom godinom glazbene karijere iza sebe postala je vlasnica najslušanijih pjesama na radijskim postajama, kao i dobitnica priznanja za najbolju mladu izvođačicu koje joj je dodijelila Hrvatska diskografska udruga. Iza nje su i prvi samostalni koncert u Lisinskom te čak 5 nagrada ‘Porin’. 

Zsa Zsa

zsazsa_music - 28,5 K

Srca publike je osvojila glazbenim nastupima u televizijskom showu X Factor Adria, a ubrzo nakon toga i suradnjama s Damirom Kedžom i Vannom. Njene hitove ‘Sve u meni se budi’ i ‘Pruži mi ruku’ znaju svi, pjesme piše stalno i silno se ponosi time što ima priliku ne pristajati na kompromise i stvarati točno onakvu glazbu kakvu ona želi. Neostvarena želja koju ima još od djetinjstva joj je upoznati Christinu Aguileru, a da se ne bavi glazbom, vjerojatno bi bila slastičarka, ili čokolater. Pozitivu, zarazan osmijeh i maštu isijava iz svake svoje pore zbog čega s nestrpljenjemm očekujemo njene buduće projekte.