Putovanja

Glasanje je završilo! Hvala svima koji su sudjelovali, rezultate objavljujemo uskoro!

Andrea Fabric

andreafabricc - 125 K

Ova 25-godišnja Zagrepčanka putovanja voli toliko da svaku novu destinaciju koju posjeti označi malenom tetovažom na tijelu za uspomenu. Iako je prije imala veliki strah od aviona, danas živi za trenutak kada će poletjeti i osvanuti na nekom novom mjestu i kada će svoja iskustva i svoju ljubav prema tome što radi podijeliti sa svojom publikom koja s nestrpljenjem čeka svaku njenu objavu. Kroz sve svoje avanture želi ljudima pokazati koliko je svijet zapravo divan i što se sve nalazi 'tamo vani' te ih potaknuti da i sami izađu iz sigurnosti svog doma i usude se istražiti sve što se nalazi izvan njihovih granica 'comfort zone'.

 

Ivana Pirizović

ivana.pirizovich - 7,5 K

Ova Riječanka osvaja srca svojih pratitelja svime što radi i dijeli na društvenim mrežama, bilo da su u pitanju hrana, moda ili putovanja koja su njezina velika ljubav. Radi kao privatni concierge, a da ne organizira nezaboravne odmore u Hrvatskoj, sasvim sigurno bi se bavila nekom vrstom dizajna jer ju po tom pitanju zanima sve, od produkt dizajna, dizajna interijera i namještaja, do modnog dizajna. Indonezija, Namibija i Meksiko na vrhu su njene wish liste, a u budućnosti se vidi na nekoj tropskoj destinaciji, u restoranu uz more, kako ispija moscow mule, s laptopom ispred sebe i kako provjerava kakva je situacija u njenoj digitalnoj agenciji. Poprilično inspirativno, zar ne?

 

Josipa Parčina

pipparcina - 11,1 K

Josipa, svima poznatija kao Pippa, živi i radi u Splitu gdje se bavi hotelijerstvom, obožava spavati i može spavati uvijek, osim kada su u pitanju putovanja i kada je, kako sama kaže, kao na baterijama. Obožava putovati i upoznavati nove ljude i kulture i voli osjećaj odlaska u nepoznato i neznanja što ju sve očekuje. Na vrhu njene wish liste idućih destinacija su Island, Meksiko i Bali za koji se nada da će ga s popisa ukloniti već ove godine. Iako je na nju najveći dojam ostavio Amsterdam, da baš mora, preselila bi se u Italiju jer joj je cijela predivna i tamo se osjeća kao doma. Ipak, kaže kako je najsretnija upravo tu gdje je - nima Splita do Splita!