Lifestyle

Glasanje je završilo! Hvala svima koji su sudjelovali, rezultate objavljujemo uskoro!

Ivana Benko

gretagardner - 51,9 K

Ivana, poznatija kao Greta Gardner, po struci je povjesničar, a u srcu vintage djevojka koja živi u modernom svijetu. Bavi se pin up modelingom i prvi je profesionalni moderni pin up model u našoj regiji. Bavi se digitalnim marketingom, obožava putovanja, nove kulture i nasmijane, pozitivne ljude i duge šetnje sa svojim bassetima. Ova rođena Čakovčanka redovito ulaže u zanimljive modne dodatke, kaže da broji više od 500 haljina, a zbog njene je ljubavi prema nekim minulim vremenima i istančanog stila nerijetko uspoređuju s Ditom Von Teese. Priznajemo, njezine su fotografije jednako zavodljive.

 

Matea Frajsberger

click4chic - 42,2 K

29-godišnja Zagrepčanka, blogerica i youtuber na platformi ‘Click4Chic’ koju je pokrenula davne 2012. Nešto što je bilo hobi, danas je postalo posao zbog kojeg je prije dvije godine otvorila svoju tvrtku. Bavi se kreiranjem sadžaja i video produkcijom i obožava svoj posao. Osim posla, svo svoje vrijeme provodi sa zaručnikom Danijelom i svojom čivavom Lily. Suvereno vlada društvenim mrežama, a u prvom su planu upravo njene modne kombinacije i ljubav prema kvalitetnim kozmetičkim preparatima. Iako joj je struka upravno pravo, sve što radi je odličan poticaj svima koji sanjaju o tome da im posao bude kreativan i ono nešto što se radi s puno ljubavi i predanosti.

Veronika Rosandić

veronika_rosandic - 54,9 K

Ova 24-godišnja magistrica novinarstva, za sebe kaže da je zalutala u svijet influencerstva, odnosno digitalnih medija i marketinga. Pronašla se u stvaranju slobodnog sadržaja na platformama YouTuba i Instagrama, ambiciozna je i otvorenog uma, puna želja za stvaranjem promjena u društvu. U medijima radi već nekoliko godina, a mnogi će ju prepoznati kao voditeljicu Tulumarke i CMC televizije. Odvijek je maštala o životu u Parizu ili Milanu, proputovala je cijelu Europu, pola je godine za vrijeme studija živjela u Italiji da bi na koncu priznala sama sebi kako je Zagreb njen pravi dom. Velika je ljubiteljica životinja i osoba koja se bori za njihova prava, a osim pokretanja vlastite PR agencije sanja i o otvaranju azila za pse.