Interijer

Glasanje je završilo! Hvala svima koji su sudjelovali, rezultate objavljujemo uskoro!

Ljupka Tanevska

@ljupka_tanevska 23k 

Ova 30-godišnja stilistica, kostimografkinja i lifestyle bloggerica osvojila je publiku prekrasnim retro i romantičnim fotografijama. Najradije bi živjeli u interijeru koji ona slika! Njezin blog Guerilla girl mjesto je gdje se i sami možete inspirirati, a nju u uređenju najviše nadahnjuju putovanja. 

Zaljubljenica u englesko selo, kampiranje, boje šume u proljeće i jesen, miris jorgovana i kiše u rano ljeto, gin & tonic, biskvitne kolače i čaj, cosy interijere i midi suknje - glasi njezin opis same sebe, a mi bismo s njom rado popili kavu i zarazili se njenom energijom!

Mirjana Mikulec

@mirjana_mikulec 20.4k followers

"Interijere volim od malena i zato posao koji obavljam ne doživljavam kao posao. Kroz svoje klijente imam mogućnost igrati se raznim prostorima, stilovima i načinima života. Moj glavni moto jest da je svaki interijer kao i svaki čovjek - priča za sebe", kaže jedna od najpoznatijih dizajnerica interijera s ovih prostora.

Ova godina počela joj je sjajno - dobila je uglednu nagradu “International Property Awards” koja se svake godine dodjeljuje u raznim kategorijama, a ulazak u prestižno društvo najboljih europskih dizajnerskih ostvarenja donio joj je projekt uređenja njezina vlastita stana.

Nina Mia Čikeš

@nina.berlina 6918 followers

"Strastvena ljubiteljica arhitekture, mode, scenografije, kazališta, mačaka i diska. A znate da je strast najbitnija stvar, zar ne? Mislim, možete nekoga voljeti maksimalno i u potpunosti, no ako nema strasti, ako ne izgarate, ako nema vatre u tome, onda to niste živjeli. Tako je sa svim ljubavima", kaže zgodna i upješna arhitektica Nina Mia Čikeš. Po mnogočemu originalna i svoja, što se vidi i po njezinim modnim kombinacijama kojima često iznenađuje i oduševljava. Baš kao i svojim urbanim i čvrstim stavovima. 

 Fotografija: Violeta Juras, ex Šunić