Beauty

Glasanje je završilo! Hvala svima koji su sudjelovali, rezultate objavljujemo uskoro!

Korana Marović

korana_marovic - 4,1 K

Ona je beauty novinar, YouTuber, community manager ili, kraće rečeno - content creator. U medijima je već 10 godina, od kojih je prvih pet provela u modi kona je neupitno njena prva ljubav. U slobodno vrijeme uči francuski jezik i bingewatcha Netflixove serije, a ljepota, odnosno šminka, parfemi i preparativa, nisu samo njen posao već jedna neobjašnjiva strast koju se trudi podijeliti sa svima kroz recenzije, makeup tutorijale i ine stvari, kako bi drugima olakšala izbor i u konačnici uljepšala dan lijepim novim proizvodom ili kakvim savjetom.

Maša Zibar

mashinthebeauty - 90,4 K

31 joj je godina. Šest godina društvene mreže MashintheBeauty bile su njen hobi, a od prije dvije su godine prerasle u full time job. Jedna je od utjecajnijih i zanimljivijih lica na domaćoj influencerskoj sceni, imala je svoje prste u nastanku JoomBoosa, a osim influencerskog, krasi je i novinarsko iskustvo. Nedavno je pokrenula svoj YouTubastični show, a upravo broj projekata koji su iza nje najbolje govori o tome zbog čega je toliko posebna - uvijek se trudi pratiti korak s novim trendovima i tehnikama i dizati sadržaj koji objavljuje na višu razinu. I moramo priznati da joj to stvarno i ide od ruke!

 

Petra Dimić

saamopetraa - 365 K

Jedna od najpoznatijih YouTuberica u regiji, članica JoomBoos mreže, velika obožavateljica beauty proizvoda spremna isprobati sve što joj dođe pod ruku… Prati je nekoliko stotina tisuća ljudi, što na Instagramu, što na YouTubeu, voditeljica je prvog YouTube talent showa na svijetu - Videostara, glumila je i u prvoj regionalnoj YouTube seriji, ambasador je VIP-a i Coca Cole… a još joj nije ni 20! Sanja o svojoj makeup liniji, a kako se sve što dotakne pretvara u zlato, uopće ne sumnjamo kako je to samo pitanje vremena.