Trening za koncert

22/07/2011

Justin Bieber otpjevat će privatan koncert za Beckhamove juniore u zamjenu za private satove nogometa tate Davida. Pjesme 17-godišnje pop-senzacije redovito odzvanjaju vilom u kojoj živi brojna obitelj Beckham

bieber i beckham

Brooklyn, Romeo i Cruz sigurno su oduševljeni ovim dogovorom. Što o tome misli mala Harper još neko vrijeme nećemo znati, a možda ipak i hoćemo preko Twittera gdje ponosni roditelji marljivo objavljuju najnovije vijesti o svojoj curici.

"David je nevjerojatan tata i kada mi je rekao koliko bi to usrećilo dečke, morao sam pristati. Možda sada kad imaju djevojčicu i Selena dođe sa mnom i posveti Harper jednu pjesmu", rekao je Bieber koji smatra da će David i Victoria u budućnosti imati još djece iako tvrde da je njihova obitelj sada kompletna.

"David i Victoria su fantastični roditelji koji bi učinili sve za svoju djecu. Ljudi bi pomislili da će sada stati kada su dobili kćer, ali nisam baš siguran u to. Oboje obožavaju djecu toliko da mogu zamisliti da imaju još jednog člana obitelji", objasnio je Bieber u Closer magazinu.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo