Štedljiva vojvotkinja

31/07/2011

Još jedno vjenčanje unutar kraljevske obitelji dogodilo se ovog vikenda. Princeza Zara Phillips i ragbijaš Mike Tindall obećali su vjernost jedno drugome. I kad su svi na brzinu pogledali vjenčanicu, usput rečeno prekrasnu, i proučili službene fotografije, zvijezda dana opet je postala vojvotkinja od Cambridgea

d

Modni stil vojvotkinje Kate mediji seciraju iz dana u dan. U njezin besprijekoran ukus i eleganciju nitko ne sumnja, no ono što joj se broji je činjenica da bez ustručavanja nosi istu odjeću u različitim službenim prilikama. Na vjenčanju Zare i Mikea nosila je kaputić koji je "davne" 2006. godine pokazala na svadbi Laure Parker-Bowles. Kakva drama.

vojvotkinja kateUslijedila su nabrajanja sličnih situacija. Za prijem prije istog vjenčanja odjenula je zelenu haljinu Diane Von Furstenberg koju je ranije ovog mjeseca nosila u Los Angelesu, bijelu haljinu koju je nosila za službene fotografije povodom zaruka nosila je prošli mjesec u Kanadi, a plavi kaputić koji je odjenula u lipnju za proslavu 90. rođendana vojvode od Edinburga nosila je još 2009. godine.

"Vojvotkinja je svjesna da se ljudi trenutno bore s ekonomskim problemima. Promjena garderobe za baš svaku priliku jednostavno nije praktična niti dostupna, a i šalje pogrešnu poruku", izjavili su njezini prijatelji.

Možda će ovakvo razmišljanje biti čudno i naići na čuđenje modnih stručnjaka i žutog tiska, ali običan puk je podržava u potpunosti. Na forumima se mogu pronaći brojne poruke podrške žena koje žive "običan" život i svaki komad odjeće koji imaju u ormaru nose puno, puno puta u različitim prilikama. Vojvotkinja izgleda zna kako se približiti narodu.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo