Opake pripreme

30/05/2011

Princeza Catherine uskoro sa suprugom odlazi na turneju po Kanadi i Kaliforniji. Za glamurozna događanja, među kojima je i posjet Los Angelesu, u ovom trenutku odabire čak 40 haljina. Je li to ona ista žena koja je izjavila da ona i William žele živjeti bez pompe poput svakog mladog bračnog para?

s

E, pa realnost je drukčija, a u njezinu slučaju na nju se ne bi bilo teško priviknuti. U teškom poslu odabira silnih outfita za razne prilike pomažu joj sestra Pippa i majka, ali i njezina privatna pomoćnica Helen Asprey.

Nemojte misliti da je to lak posao. Princeza je svojevrstan ambasador britanske mode i na svaki se detalj mora pomno paziti. A da bi se prezentirala u što boljem svjetlu na turneji u Kanadi, Catherine uzima satove francuskog jezika. Svjesna je da će njezino znanje biti pod povećalom, pogotovo stoga što William izvrsno priča francuski.

I prije nego što su krenuli na put već se pojavio mali trač. Za posjeta Los Angelesu Catherine i Williama dočekat će poznati Britanci - Beckhamovi, Elton John i Guy Ritchie. Trudna Victoria navodno će požuriti porod svog četvrtog djeteta samo da može biti na raspolaganju vojvotkinji. A s liste zvijezda koje će se družiti s kraljevskim parom dok su u L.A.-u izbrisano je ime Arnolda Schwarzeneggera. Trenutačno najpoznatiji holivudski preljubnik više nije poželjno društvo.

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo