Neispričana priča glazbene dive otkrivena u njezinoj biografiji

31/07/2017

Knjiga govori o događajima koje se Beyonce dugo trudila zadržati samo za sebe

Beyonce je oduvijek željela sačuvati svoju profesionalnost i držati svoj privatni život podalje od očiju javnosti, no to joj nije uvijek polazilo za rukom. Kako i bi ako uzmemo u obzir njezinu planetarno veliku popularnost?! Ipak, o nekim događajima iz svog života pjevačica nikada nije htjela javno govoriti. Umjesto nje to je napravio J. Randy Taraborrelli, čovjek koji je napisao njezinu biografiju. U knjizi "Becoming Beyonce: The Untold Story" autor nas uvodi u njezin svijet - poslovni, ali i privatni.

Taraborrelli opisuje i tamnu stranu Beyonceine obitelji, njezinog oca Mathewa Knowlesa, kojega prikazuje kao preljubnika i zlostavljača. Naime, govori o tome kako je Mathew Knowles varao svoju suprugu Tinu i da je pod svaku cijenu htio svjetla reflektora samo za svoju kćerku, a to je uspio postići tako što je zlostavljanjem otjerao njezine kolegice iz grupe Destiny's Child. Autor dalje navodi da je Beyonce teško prihvatila povlačenje svojih kolegica sa scene i da im je to jako zamjerila optuživši ih da su lijene i da su je izdale. 

U biografiji se spominje i da je Beyonce okončala poslovnu suradnju sa svojim ocem kada ga je optužila da je krao novac koji je ona zaradila na koncertnoj turneji. Nadalje, pjevačica je navodno imala i svoje "poroke" - pušila je opasne supstance, a pokazivala je i želju za nekim "određenim biljkama". 

Možda najveće iznenađenje u knjizi je ipak to da je ova 35-godišnja pop diva imala samo dva dečka u životu. Od 12. godine bila je u vezi s Lyndallom Lockeom, s kojim je prekinula kada je imala 19 godina. Njezin drugi dečko je njezin sadašnji muž, američki reper Jay Z, s kojim ima troje djece, 5-godišnju Blue Ivy i jednomjesečne blizance Rumi i Sira. 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo