Kako preslatki Kevin izgleda danas

13/05/2014

Plus, majica koju nosi totalno će vas raspametiti...

Sve i da želimo, nacionalni televizijski programi, ali i svi drugi, ne dopuštaju nam da zaboravimo preslatkog Kevina McCallistera u avanturi, odnosno Macaulaya Culkina u ulozi života. Božić bez filma 'Sam u kući' je poput Božića bez okićenog drvca. Ili sitnica koje pod borom čekaju Božićno jutro. Uglavnom, shvatili ste! 'Sam u kući' sastavni je dio svakog Božića.

1

Upravo zbog činjenice da ga redovito gledamo kao 8-godišnjeg dječaka, potpuno nam je neobično vidjeti ga danas. No Macaulay je javnost podsjetio na svoje postojanje na izrazito simpatičan način. Na Twitter profilu svojeg banda (da, on sada svira i pjeva u otkačenom bandu the Pizza Underground) objavio je fotografiju sebe u majici s likom Ryana Goslinga, a Ryan na majici nosi majicu s likom Macaulaya Culkina iz mlađih dana. Potpuna ludorija, znamo!

Fotografija je izazvala brojne reakcije. Ima tu onih koji su oduševljeni samom majicom i njegovim potezom, a još više onih koji su primjetili i konstatirali koliko otužno i isprano Macaulay izgleda danas. Njihove su reakcije otprilike bile ovakve:

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo