Amy reci NE!

27/06/2011

Tragično je bilo gledati Amy Winehouse na beogradskom koncertu kako posrće na pozornici i mumlja tekstove velikih hitova koji su je proslavili. Publika je s pravom zviždala i gađala je čašama. Može li se takav talent poput njezina izvući iz pakla droge i alkohola?

d

Hoće li odgađanje samo dva koncerta, onoga u Istanbulu i Ateni, biti dovoljno da Amy dođe k sebi i odradi turneju do kraja, vidjet ćemo za koji dan. Ono što je pokazala u Beogradu apsolutno je sramotno pa čak i za nekoga o čijoj ovisnosti mediji otvoreno pišu. Amy nije nikada krila probleme s opijatima i svi su uvijek upoznati s njezinim posjetima klinikama za odvikavanje. No, koliko ima koristi od svih metoda kojima se dosad pokušala izvući iz pakla kroz koji prolazi?

Njezin je glasnogovornik izjavio kako je shvatila da u ovom trenutku ne može pokazati najbolje od sebe. Nekako bi se prije dalo zaključiti da su svi oko nje to shvatili jer ona ne odaje dojam nekoga tko ima vezu s realnošću u ovome trenutku. Nadajmo se da će u skoroj budućnosti čvrsto odlučiti reći NE alkoholu i drogama, izvući iz toga pouku za cijeli život i svojim raskošnim talentom i novim pjesmama oduševiti sve obožavatelje.

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo