Želite li tijelo poput Lady Gage?

30/05/2011

Njezin osobni trener Harley Pasternak otkrio je plan od pet koraka pomoću kojeg održava vitku liniju i formu potrebnu za odrađivanje napornih turneja. Na popisu njegovih klijenata nalazi se niz celebrityja, uključujući Katy Perry i Roberta Pattinsona

d

1. Jedite pet obroka na dan. "Nikada niste gladni. Jedete zato što je vrijeme da jedete. Tako ćete imati veću kontrolu nad time što jedete i koliko jedete. Iz perspektive metabolizma to je poput vjetrenjače. Male količine vjetra vrte vjetrenjaču cijeli dan pa je to mnogo efikasnija mašina."

2. "Svaki obrok treba pet minuta za pripremu. Gledali smo ljude s raznim razlozima da ne ulože motivaciju u akciju. Ne trebate biti chefovi. Moji recepti oduzet će vam pet minuta za pripremu. Uvijek je pet ili manje sastojaka u jelu, a ne morate se izgladnjivati."

3. Svaki obrok treba sadržavati pet ključnih sastojaka. Proteini, vlakna, zdravi ugljikohidrati, zdravu mast i napitak bez šećera. Za međuobrok klijenti dobivaju posebne energetske pločice različitih okusa.

4. Uživajte jedan dan u tjednu bez grižnje savjesti. "Dovoljno sam rekao."

5. Vježbajte pet puta tjedno po 25 minuta. "Kratko intenzivno vježbanje daje rezultate. 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo