Sun transparentni sprejevi

18/06/2012

Riječima legendarnih Animatora, ljeto nam se vratilo u grad i svi već brojimo sitno do odlaska na odmor. Koji vam je najdraži dio odmora? Lješkarenje na plaži? Igrice na suncu? Kokteli i after beach partyji?

d

Zbog čega god vi voljeli ljeto i plažu, stvar na koju ne smijete zaboraviti je zaštita od sunca... a kako biste i mogli uz sve te članke kojima ste bombardirani.

Složit ćete se da nema ničeg dosadnijeg nego kad se namažete kremom za sunčanje, a nakon toga se morate kretati kao pantomimičar u strahu da nešto ne dodirnete i ne ostavite tragove ili morate pričekati da se proizvod upije prije nego što odjenete omiljenu haljinu za plažu da je ne biste zaprljali.

Da ne biste time nepotrebno razbijali glavu, Eucerin® je za vas osmislio transparentne sprejeve sa zaštitnim faktorom SPF 30 i SPF 50. Ovi prvi transparentni sprejevi za sunčanje sadrže visoku UVA/UVB Eucerin® trodimenzionalnu zaštitu, a ekstra lagana formula omogućuje jednostavno razmazivanje po koži i brzo upijanje, što ove sprejeve čini idealnima za sve ljetne aktivnosti koje vam padnu na pamet… Samo jedan pssssssssst sprejem i dobit ćete potpunu zaštitu koja (ništa manje važno) i ugodno miriše.

Korištenjem ovih sprejeva jedino o čemu ćete morati razmišljati jest koga ćete zamoliti da vam svojim nježnim rukama na plaži namaže leđa.

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo