Lice i naličje zaštite od sunca

20/07/2012

Bez obzira o kojoj je prilici riječ, lice je prva stvar koju će drugi ljudi zamijetiti. Ako je vjerovati znanstvenicima, prema izgledu lica moguće je odrediti velik broj nečijih karakteristika, pa čak i to je li osoba zainteresirana za ljubavnu vezu. Da vaše lice ne bi bilo namršteno kada vi to niste, bezlično kada prštite od veselja ili odavalo pogrešno signale potencijalnoj ljubavi, važno je održati njegovu ljepotu

eucerin

Dnevne kreme sa zaštitnim faktorom su sjajan proizvod, ali ipak ne mogu pružiti jednaku zaštitu kao proizvod za zaštitu od sunca. Što je sa šminkom sa SPF-om, pitate se?!? Ljeto je vrijeme za odmor i nesputanu zabavu pa ljeti šminku pošaljite na odmor i lice oslobodite teške cjelogodišnje maske.

Prirodni izgled je nešto čemu bi trebala težiti svaka djevojka tijekom ljetne sezone pa nemojte koristiti tamne boje i teške pudere. Umjesto pudera, ljeti koristite Eucerin Toniranu kremu za lice za zaštitu od sunca SPF 50+ čija tekstura bez ulja sadrži visoku UVA/UVB zaštitu i pruža ujednačen, prirodnu preplanulu put... i zablistat ćete u beach baru već prve večeri.

Za cure koje pate od suhe ili osjetljive kože lica tu su Eucerin SUN kreme za zaštitu lica od sunca SPF 30 i SPF 50 koje su posebno formulirane za ovaj tip kože i štite od zadobivanja opeklina.

Svi žele kožu koja sjaji, ali ne i kad je riječ o koži lica. Uslijed visoke temperature i vlage u zraku ljeti je koža često ljepljiva i sjajna, a tada vam pomaže Eucerin SUN matirajući fluid za lice za zaštitu od sunca SPF 50+. I kada za mnogo godina od vas zatraže osobnu kako bi ustvrdili da ih ne zezate kada kažete da ste stariji od 18 godina, bit ćete zahvalni samoj sebi što ste bili toliko pametni i koristili Eucerin proizvode za zaštitu lica.

Nemojte zaboraviti i na obaveznu dodatnu opremu za plažu – bočicu vode, fedora šešir i ultramoderne sunčane naočale. Što sve trebate ponijeti sa sobom na putovanje i koliko se brzo možete spakirati, provjerite putem Eucerin/Hansaplast Pack´n´go nagradne igre. Zabavite se i osvojite jedan od 20 vrijednih poklon-paketa.

Eucerin Hrvatska na Facebooku

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo