Nabolje aplikacije za jogu

05/03/2019

Uz ove ćete aplikacije bez problema dotaknti svoje nožne prste

Joga je odličan način da učvrstite tijelo i um i postanete fleksibilniji, ali tečajevi često znaju biti zastrašujući za početnike, a i skupi su. Rješenje problema leži u ovim aplikacijama, koje će vam pomoći da se bavite jogom bilo kada i bilo gdje...

 Ako želite usavršiti stoj na rukama predlažemo Pocket Yoga, koja ima više od 200 položaja s vizualnim i pismenim objašnjenjima kako što napraviti.

 Ako ste početnica koja želi redovno vježbati odaberite Daily Yoga aplikaciju s tjednim programima za vježbanje, specijaliziranim za početnike. Osim toga, aplikacija će vas svakog dana podsjetiti da trebate vježbati.

Ako ste opsjednuti s jogijima s Instagrama savršen je odabir za vas Alo Moves. Ova aplikacija vam nudi više od 1000 sati vježbi i meditacije, koje vode Insta - zvijezde kao što su Briohny Smyth i Koya Webb.

Ako doslovno imate samo 5 minuta trebali biste si skinuti 5 - Minute Yoga Workouts aplikaciju, otpornu na izgovore. Naime, svakog će vam dana ova aplikacija pokazati 5 novih poza uz detaljne upute kako ih napraviti i koliko dugo trebate držati položaj. Kada ih sve napravite gotovi ste za taj dan, a sljedeći će vas dan čekati 5 novih poza.

Ako ne želite ustati iz kreveta, ali biste se bavili jogom, postoji i aplikacija za vas. Zove se Yoga Wake Up, a funkcionira tako da si trebate naviti jutarnji alarm u aplikaciji, a ona će vas probuditi vježbom ili meditacijom (odnosno audio uputama za vježbu ili meditaciju). Sve su vježbe za početničku razinu, a svako vas jutro budi nova.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj