Rođendanski poklon iz muških snova

05/10/2011

Većina muškaraca samo sanja o seksu s dvije žene, a Jason Biggs se sigurno dobrano iznenadio kada mu je supruga Jenny Mollen darovala upravo 'trojke'. A uz to je zajedno s njom birao prostitutku koja će im se pridružiti

s

Vjerojatno nisu jedini koji si međusobno daruju ovakva iznenađenja, ali su jedini koji su o tom intimnom iskustvu spremni pričati u javnosti. Glumac, najpoznatiji po ulozi u komediji "Američka pita", i njegova supruga, također glumica, Jenny Mollen u braku su tek godinu dana i već su odlučili začiniti vezu na ovaj način.
No, cijelo iskustvo i nije bilo onakvo kako su pretpostavljali da će biti, o čemu je Jenny detaljno izvijestila javnost na svojem blogu. Susret je koštao 600 dolara, a dobrano su se namučili dok su pronašli djevojku koja zadovoljava kriterije i jednog i drugog. Očekujući uzbuđenje, nemalo su se iznenadili kad im je u jednom trenutku cijela stvar postala dosadna. Dobra vijest je da ih je taj događaj dodatno zbližio, a kažu da tako skoro sigurno neće isprobavati slične stvari. U svakom slučaju, njihov brak se ne čini dosadnim.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj