Poput dobrog vina

13/06/2011

Što je starije, to je bolje. Čini se da ta stara izreka vrijedi i za Jennifer Aniston. Iako ima 42 godine, izgleda bolje nego ikad, a za to je, priča se, zaslužan novi muškarac u njezinu životu

d

Na dodjeli MTV-jevih nagrada prošlog tjedna pojavila se u društvu glumca i scenarista Justina Therouxa. Iako je njezina predstavnica za medije izjavila da su njih dvoje samo dobri prijatelji, drugi je izvor otkrio da viđaju već nekoliko tjedana. Navodno su se zbližili prošle jeseni na snimanju filma "Wanderlust". Ništa čudno kad se zbroje svi kolege s kojima je Jennifer Aniston prvo glumila, a onda se "zbližila".

Za dobar dio privlačnosti prema Justinu vjerojatno je zaslužan njegov izvrstan smisao za humor. On je autor scenarija za urnebesnu komediju "Tropic Thunder" nakon koje ga je Robert Downey Jr. preporučio za scenarista filma "Iron Man 2".
Dok jedni izvori tvrde da je Jen s Justinom zaista sretna i da se dobro provode, drugi pak tvrde da on i dalje viđa svoju dugogodišnju djevojku stilisticu Heidi Bivens.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj