Nestašni princ Albert

01/07/2011

Drugo ovogodišnje kraljevsko vjenčanje, ako je vjerovati glasinama, neće imati baš tako sretan kraj poput bajke Kate i Williama. Princa Alberta od Monaka zaručnica Charlene je navodno nekoliko dana prije vjenčanja uhvatila s ljubavnicom u krevetu i pokušala pobjeći svojima u Južnoafričku Republiku

s

Princ Albert i otprije je poznat kao veliki playboy pa ovakve glasine nikoga nisu iznenadile. Teško je sjetiti se svih njegovih ljubavi - Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Kylie Minogue samo su neka od zvučnijih imena, a ima i dvoje priznate izvanbračne djece.

Charlene Wittstock, bivša plivačica i model, upoznala je 52-godišnjeg Alberta kada je došla trenirati plivanje iz Južnoafričke Republike u Monako. Dvadeset je godina mlađa od svog supruga. Nitko nije vjerovao da će se Albert ikada skrasiti s jednom ženom. To je čini se obiteljska crta jer i njegove sestre imaju iza sebe brojne propale brakove. Možda je stvar u legendi prema kojoj je vještica u 13. stoljeću bacila čini na Grimaldijeve i rekla da nikada nitko neće imati dug i uspješan brak.

Kako god bilo, trodnevna proslava vjenčanja princa Alberta i prekrasne Charlene održana je ovaj vikend. Počela je u petak vjenčanjem u vječnici, a u subotu je bilo crkveno vjenčanje. Hoće li ova prinčevska bajka imati sretan kraj, pokazat će vrijeme.

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj