Leo je Blake bio rezerva!

31/10/2011

Svi su bili uvjereni da je Blake Lively osvojila jack-pot kad je na proljeće procvala njezina veza s Leonardom DiCapriom, no ni pola godine kasnije "tračerica" svaki slobodan trenutak provodi u naručju drugog holivudskog megaigrača - Ryana Reynoldsa

s

Ryan i Blake početkom prošle godine snimali su zajedno "Green Lantern" i bilo je nekih šuškanja o tome da se mlada dama jako zagrijala za svog filmskog partnera, no Reynolds je tada još bio u braku sa Scarlett Johansson pa nikakvo petljanje nije dolazilo u obzir. Međutim, Ryan i Scarlett su se krajem prošle godine prijateljski razišli. U međuvremenu je Blake započela vezu s Leom i svi su mislili da su njih dvoje novi Katie Holmes i Tom Cruise jer je i sama Blake otkrila da je o Leu sanjala kad je bila mala, da je njegov poster iz "Titanica" držala iznad svog kreveta i ljubila ga za laku noć.

I ma koliko se strastvenom činila njezina veza s DiCapriom, kojeg je čak išla posjetiti u Australiju gdje je snimao novi filma "Veliki Gatsby", čim joj je Ryan dao prvi znak, Lea je poslala u kut. On se sad opet vratio manekenkama, a Blake posjećuje Ryana čim ne snima "Tračericu", nosila mu je dar za rođendan na set, zajedno šeću pse, redovito noći u njegovu stanu... Svijet je šokiran.

 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj