Djevojački vikend Kate Moss

14/06/2011

Kao svaka prava mladenka ni slavna Kate nije propustila ludi provod s prijateljicama prije vjenčanja. Ludilo koje je pripremila za svoju svitu i moglo se očekivati od svjetski poznate partijanerice poput nje. Kate se početkom srpnja udaje za glazbenika Jamieja Hincea

s

Ekstravagantna djevojačka zabava trajala je tri dana na festivalu Isle of Wight u Kateinoj rodnoj Engleskoj. Tulum za pamćenje u istinskom rock'n'roll stilu. Pratilo ju je 30 prijateljica, među kojima su Jade Jagger, Sadie Frost, Meg Mathews, Daphne Guinness i Samantha Morton. Curke su nazdravljale Mahiki rumom, omiljenim pićem prinčeva Williama i Harryja, šampanjcem i drugim pićima.

Kate je za vikend angažirala i privatnog šefa zaduženog za pripremanje domaćeg doručka i tradicionalnog fish and chipsa. Pravi uvod u glavno slavlje koje se već dulje pomno priprema. Poznato je već da će za Kate vjenčanicu kreirati John Galliano, uzvanike će na vjenčanju zabavljati DJ Kevin O'Leary, u čijem su životopisu i svadbe Beckhamovih i Madonne, a službene fotografije napravit će Mario Testino, Katein dugogodišnji prijatelj koji ju je snimao za razne modne editorijale, a uz to je bio zadužen i za službene fotografije na vjenčanju princa Williama i Kate Middleton.

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj