Znanost tvrdi kako će vas ovi frajeri najbrže dovesti do orgazma

11/01/2017

Veće su šanse da ćete vrištati od užitka ako je on samopouzdan, bogat i ima široka ramena. Znanstveno dokazano!

Napokon! Dočekali smo i ovo.

Znanstvenici sa Sveučilišta Albany pitali su grupi žena u heteroseksualnim vezama o svojim partnerima i orgazmima, odnosno o tome koliko su njihovi partneri sposobni dovesti ih do istog. Odgovori? I ne baš tako iznenađujući.

Naime, prema jednom istraživanju, žene će lakše svršiti ako su s partnerom koji je bogat, samopouzdan i privlačan. Još jedan znak zadovoljstva? Široka ramena.

„Intenzitet orgazama ovisi o tome koliko ih taj muškarac privlači, koliko se puta tjedno seksaju i koliko ocjenjuju svoje seksualno zadovoljstvo“, pišu istraživači.

OK, jasno nam je da za orgazam mora postojati nekakva fizička privlačnost, ali zašto bi frajer morao biti bogat? Zašto bi nam to svima trebalo biti bitno? Pa, ako tako kažu znanstvenici.

Osim toga, žene koje svoje partnere smatraju duhovitima, više se s njima i seksaju, pa i češće doživljavaju orgazme.

Znači, žene koje svoje partnere smatraju seksi i duhovitima, uživaju i u boljem seksu? Pa to i nije toliko iznenađujuće, no ono što je iznenađujuće je da to znači da ogroman broj žena ostaje s frajerima koje ne smatra duhovitima, a ni privlačnima. Pa, cure, neka 2017. bude godina u kojoj ćemo to promijeniti!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo